Annonce
Nordfyn

Usikkerheden er for stor: Kunstmesse springer 2020 over

2020-udgaven af Eventyrlig Kunst ville have været den femte af slagsen, men nu må Soroptimisterne Bogense-Nordfyn og de mange kunstglade gæster, messen plejer at samle, vente til foråret 2021 med at markere jubilæet. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Soroptimisterne Bogense-Nordfyn aflyser Eventyrlig Kunst, der først var udsat til september. Arrangørerne har fået nej til en kommunal underskudsgaranti.

Bogense: Først blev kunstmessen Eventyrlig Kunst flyttet fra april til midt i september på grund af corona-forbuddet mod at samle mange mennesker indendøre. Men nu er 2020-udgaven af messen i HCA Boxen, der ville have været den femte af slagsen, helt aflyst.

Usikkerheden om, hvor mange mennesker, der i september må samles til et arrangement, er så stor, at Soroptimisterne Bogense-Nordfyn, der står for Eventyrlig Kunst, søgte Nordfyns Kommune om en underskudsgaranti.

Men da svaret fra kommunen var et nej til at dække et eventuelt underskud, har Soroptimisterne altså besluttet ikke at løbe risikoen for at få et yderligere tab ud over de 38.000 kroner, der allerede var brugt til at trykke kataloger og bannere til messen i april.

Soroptimisterne er en frivillig, velgørende organisation, der støtter arbejdet for at forbedre kvinders og pigers vilkår, og overskuddet fra Eventyrlig Kunst er hidtil blandt andet gået til Reden i Odense, der hjælper socialt udsatte kvinder, blandt andet prostituerede og til Landsforeningen SPOR, en forening for voksne med senfølger af seksuelle overgreb i barndommen.

- Soroptimisterne Bogense-Nordfyn har dog ikke mistet gejsten. Vi arbejder på et andet arrangement senere i efteråret. Og derudover er der ideer på tegnebrættet til at markere den femte kunstmesse i rækken, 9.-11. april 2021, hedder det i en pressemeddelelse fra messe-arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce