Annonce
Nordfyn

Usædvanligt træk: Brugerne af Nordfyns Vandværk får direkte brev fra kommunen

Går alt vel, skal der holdes ordinær generalforsamling i Nordfyns Vandværk i slutningen af september. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Teknik- og Miljøudvalget har nu valgt at informere brugerne af Nordfyns Vandværk med et direkte brev på E-boks. Forud er gået et forløb, hvor udvalget oplever, at vandværket har misinformeret dets brugere.
Annonce

Nordfyn: Tilliden mellem Nordfyns Kommune og Nordfyns Vandværk er nu så flosset, at Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at informere vandværkets brugere med et direkte brev i E-boks.

Hensigten er at give forbrugerne mere troværdig information, end den som vandværket har været leveringsdygtig i, fortæller Anders Thingholm (K), formand for udvalget.

- Vi mener, at det er på sin plads, at brugerne af vandværket får en øget orientering fra kommunens side. Så den får de nu direkte i deres E-boks, hvor der fra kommunens side bliver slået fast, hvad der er op og ned i det her lange forløb. Og ikke mindst, hvad handleplanen er. For der har været noget misinformation på vandværkets hjemmeside, siger han.

Kan man sige, at I ikke har været tilfredse med den information, som vandværket har givet dets brugere?


Der har også ting på deres hjemmeside, som har været decideret forkert. Det har administrationen også påtalt over for vandværkets bestyrelse.

Anders Thingholm (K), formand for Teknik- og Miljøudvalget


- Ja, der har også stået ting på deres hjemmeside, som har været decideret forkert. Det har administrationen også påtalt over for vandværkets bestyrelse.

Annonce

Følger løbende med

Umiddelbart er det ikke planen, at kommunen vil fortsætte med at informere vandværkets brugere gennem E-boks.

- Nej, det burde bestemt ikke være nødvendigt. Nu gør vi det denne gang, og ellers kan man sige, at vi som tilsynsmyndighed selvfølgelig vil fortsætte med at følge med i de oplysninger, vandværket viser på deres hjemmeside, siger Anders Thingholm.

Med hensyntagen til coronarestriktioner arbejder vandværkets bestyrelse hen mod at holde ordinær generalforsamling i slutningen af september, fremgår det af det seneste bestyrelsesreferat. På trods af en underskriftsindsamling med de fornødne underskrifter har bestyrelsen afvist at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce