Annonce
Sydfyn

Ups: Gamle nyheder i Fyns Amts Avis

Sådan skulle forsiden af anden sektion af Fyns Amts Avis se ud i dag. Det gjorde den ikke i papiravisen, hvor vi på grund af en beklagelig fejl kom til at genoptrykke de første syv sider af mandagens avis. De rigtige sider kan læser i e-avisen.
En beklagelig fejl har medført, at de første syv sider af sektionen Danmark i tirsdagens Fyns Amts Avis er et genoptryk af mandagens avissider. Vi har opdateret vores e-avis, så du kan læse tirsdagens sider i e-avisen via faa.dk

Sydfyn: Hvis du fik en fonemmelse af deja-vu, da du læste 2. sektion af tirsdagens udgave af Fyns Amts Avis, så er det ikke helt forkert.

En beklagelig fejl betød, at de første syv sider af sektionen var et genoptryk af mandagens sider.

Hvis du vil læse Kasper Løvkvists og Thomas Fundings interview med den nye bejler til næstformandsposten i Venstre og om en bedrageritiltalt netbutiksejer, så har vi opdateret vores e-avis, som du kan finde via faa.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce