Annonce
Assens

Ups: 78-årig påkørte bil, der var kørt delvist op på fortovet

En ældre herre kørte lørdag ind i en modkørende bil i Assens. Arkivfoto: Michael Bager

Assens: Det var formentlig en fejlvurdering, der var skyld i, at en 78-årig mandlig bilist lørdag klokken 12.30 kørte ind i en modkørende bil på Dankwart Dreyers Vej i Assens.

- Han kommer kørende med cirka 50 kilometer i timen mod syd på villavejen og påkører en modkørende bilist. I den modkørende bil befandt sig en mand i 40'erne, som var kørt delvist op på fortovet, da han havde set, at der kom en bil kørende imod ham, siger Jens Friis Christensen, politikommissær ved Fyns Politi.

På begge sider af vejen holdt parkerede biler, og det er angiveligt grunden til, at den 78-årige fejlvurderede, hvor meget plads, der var på vejen.

Annonce

Der skete kun materiel skade ved uheldet, og begge førere er uskadte, fortæller Jens Friis Christensen.

Søndag faldt der sne ned fra himlen over Fyn, og det resulterede i flere uheld på vejene. På motorvej E20 ved Vissenbjerg skete der to færdselsuheld næsten lige efter hinanden.

Det første skete klokken 10.34 og det næste en time efter klokken 11.31. På grund af sne og slud på vejbanen mistede førerne herredømmet over bilerne, og begge køretøjer snurrede rundt og ramte autoværnet. Politiets døgnrapport melder kun om materiel skade ved de to uheld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce