Annonce
Musik

Upcoming musiktalenter: Syv fynske musikere med i talentspil

Karenina vandt sidste års udgave af Quasar Live. Med til titlen hørte en præmie på 10.000 kroner. Foto: PR
Annonce

11. januar finder den første indledende runde af Jelling Musikfestivals talentkonkurrence, Quasar Live, sted på Posten i Odense. Konkurrencen, der har eksisteret siden 2007, har hvert år fundet et bud på den bedste inden for upcoming-musiktalenter i Region Syddanmark.

I år er der syv fynske talenter ud af i alt 24 med i konkurrencen. Først skal de igennem fire indledende runder, hvor en ekspertjury, der består af branchepersoner og professionelle musikere, skal vælge seks finalister, der går videre i Quasar Live 2020.

Det er fem bands fra Odense, Stabillo G\’s fra Langeland og Kalaset fra Middelfart, der er de fynske bands i konkurrencen, som sidste år blev vundet af fynske Karenina, der har lært meget af at være med i Quasar Live og siden sejren har spillet på flere danske festivaler.

- Vi har fået en langt større bevidsthed om, hvad vi skal gøre for at komme frem med vores musik. Vi har fået blod på tanden, og et ekstra drive for at finde vores helt rigtige lyd, show og udtryk, siger Karenina i en pressemeddelelse.+

På Posten på lørdag er det bandsene OhNothing, Søren Emming, Nøia, Sabillo G\'s, Kalaset og Haunted Jazz, der kæmper om at gå videre i konkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce