Annonce
112

Uopmærksom bilist bragede ind i parkeret bil

I denne uge kører alle landets politikredse en kampagne mod uopmærksomme bilister. Allerede lørdag 15. februar kunne Fyns Politi i Svendborg dog tage hul på indsatsen, da en bilist om aftenen bragede op i en parkeret bil på Nyborgvej. Arkivfoto: Michael Bager
Hverken narko eller alkhol-testen gav udslag, så politiet formoder, at uopmærksomhed var årsag til, at en bilist bragede ind i en parkeret bil på Nyborgvej.

Svendborg: I denne uge foretager politiet en landsdækkende uopmærksomhedskontrol. Men allerede om aftenen lørdag 15. februar tog politiet i Svendborg hul på indsatsen. Det skete, da man blev kaldt ud til et færdselsuheld på Nyborgvej klokken 22.45. Her kom en bilist kørende i vestlig retning, men turen endte brat, da bilisten påkørte en parkeret bil.

Ingen personer kom til skade, men fremme på stedet kunne politiet konstatere omfattende materiel skade, fortæller politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg Rasmus Tyllesen.

Og da man heller ikke testede bilisten positiv for påvirkning af alkohol eller narkotika, formoder politikommisæren, at der er tale om et uheld forårsaget af manglende opmærksomhed.

- I denne uge har vi netop fokus på uopmærksomhed i trafikken. Vores patruljer vil holde ekstra øje med de uopmærksomme i trafikken. Det kan både være dem, som roder med radioen, telefonen eller GPS og derfor ikke har øjnene på trafikken, fortæller Rasmus Tyllesen.

Både i Svendborg og i resten af landet vil der også være decideret uopmærksomheds-kontroller. Politiets kampagne mod de uopmærksomme trafikanter står på til og med søndag 23. februar. /bjosk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce