Annonce
Sport

United brænder straffe og taber på mål i overtiden

Andrew Yates/Reuters

Crystal Palace vandt overraskende med 2-1 ude over Manchester United i Premier League på et mål i overtiden.

Det endte med en skuffelse for anden kamp i træk for Manchester United.

United tabte lørdag med 1-2 hjemme til Crystal Palace i Premier League på et mål dybt inde i overtiden.

Backen Patrick van Aanholt kom fri i feltet og scorede det afgørende mål i tre minutters overtid med et fladt spark, som United-keeper David De Gea ikke kunne holde.

Forinden havde offensivspilleren Daniel James scoret i det 89. minut til 1-1, og han så dermed ud til at redde det ene point til United.

Men sådan gik det ikke, da Uniteds midtbanespiller Paul Pogba tabte en bold på midten af banen, som gav et hurtigt kontraangreb til Crystal Palace.

Fejlen blev straffet og betød, at United for anden kamp i træk mistede point efter et brændt straffespark.

United-angriberen Marcus Rashford skød på stolpen fra 11-meterpletten efter 69 minutter ved stillingen 1-0 til Crystal Palace.

I den seneste kamp brændte Pogba et straffespark for United, da holdet spillede 1-1 ude mod Wolverhampton.

Crystal Palace-angriberen Jordan Ayew scorede det første mål til 1-0 på Old Trafford.

Efter lidt over en halv times spil tabte United-stopperen Victor Lindelöf en luftduel til Jeffrey Schlupp, og det endte med en friløber til Jordan Ayew, der køligt satte bolden i nettet.

United har på femtepladsen fire point efter tre kampe i ligaen.

Der var også flere danskere i aktion i den bedste engelske fodboldrække.

Tidligere lørdag var Andreas Christensen med hos Chelsea, der vandt 3-2 ude over Norwich.

Og senere lørdag spillede Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard hele kampen for Southampton, som vandt 2-0 ude over Brighton.

I den kamp blev Brightons Florin Andone udvist efter en grov tackling efter en halv time.

Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel og Leicester vandt 2-1 ude over Sheffield United. Leicester er nu placeret på tredjepladsen med fem point efter tre kampe.

West Ham sørgede med en 3-1-sejr ude over Watford for, at lørdagens fem første ligakampe alle endte med udesejre.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce