Annonce
Faaborg-Midtfyn

Unik koncert på Egeskov

Annonce

egeskov: Når Tori Amos lørdag den 6. juni går på scenen - solo - i Renæssancehaven på Egeskov Slot, er det første gang nogensinde, at der holdes koncert på stedet. 1200 gæster har en unik oplevelse i vente i de smukke rammer. Som en af de mest respekterede, indflydelsesrige og succesfulde kunstnere og sangskrivere gennem de sidste 20 år, der verden over er kendt for sit inspirerende og personlige musikalske univers, har Tori Amos solgt over 12 millioner albums, spillet mere end tusind koncerter samt vundet priser.

- Tori Amos er en helt speciel og meget, meget dygtig kunstner, der om nogen passer ind i de unikke rammer på Egeskov Slot. Vi har arbejdet længe på at finde det helt rigtige spillested til Amos og ser det som lidt af et scoop, at vi nu får lov til at arrangere den første koncert nogensinde i Renæssancehaven, fortæller Tue Kempf, promotor hos arrangøren, JVB Concerts.

Renæssancehaven er ramme om Tori Amos-koncert.
Annonce

Stor karriere

Udgivelsen af Amos' debutplade "Little Earthquakes" i 1992, var første gang den spinkle, rødhårede kvinde bag det store flygel, krøb ind under huden på os alle, og virkelig rykkede grænserne med sin hudløse og ærlige måde at skrive sange på.

Amos er stadig tilbedt af sit publikum, og der kommer fortsat nye fans til, der alle bliver romantiseret af hendes budskab om selvstændiggørelse, ømhed og bitre selvhævdelse, og selvfølgelig hendes særlige lyd.

Tori Amos udgav i maj sidste år sit 14. studiealbum "Unrepentant Geraldines", der er et af hendes mere afdæmpede udspil. På albummet er hun næsten ene musiker med sit klaver og andre tangentinstrumenter, kun bakket op af diskret guitar og lidt programmering.

- Det gør blot Amos' univers og oplevelsen på Egeskov Slot endnu mere intens og intim, når man til sommer kan opleve hende solo i Renæssancehaven, siger Tue Kempf.

Sidst Tori Amos gav koncert i Danmark var maj 2014, hvor hun spillede i udsolgt DR tsal. Hun har også i tidernes morgen spillet på Midtfyns Festival.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce