Annonce
Odense Håndbold

Ungt talent skriver kontrakt med Odense Håndbold

Den 19-årige bagspiller Laura Grosen har skrevet kontrakt med Odense Håndbold. Foto: Odense Håndbold
Odense Håndbold har torsdag skrevet kontrakt med 19-årige Laura Grosen fra Talentcenter Odense Håndbold. I første omgang bliver hun lejet ud til DHG i 1. division.

HÅNDBOLD: Odense Håndbold har skrevet en etårig kontrakt med den 19-årige bagspiller Laura Grosen, der af cheftræner Karen Brødsgaard beskrives som en fysisk stærk tovejsspiller, der læser spillet godt i begge ender af banen.

Til dagligt slår Laura Grosen sine folder i Talentcenter Odense Håndbold, men nu kan hun se frem til at træne med ligaholdet. Fra næste sæson står den på kampe i kvindernes 1. division, når hun lejes ud til DHG.

I en pressemeddelelse fortæller Laura Grosen:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af ligaholdet i Odense Håndbold. Det bliver spændende at komme op på næste niveau, og jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan udvikle mig både taktisk og teknisk.

Odense-træner Karen Brødsgaard fortæller:

- Laura er en spændende spiller. Hun har gode kvaliteter i forsvaret, som man kan bygge videre på, og så er hun fintestærk i angrebet og god til at gøre andre spillere gode.

Hun har tidligere spillet i IF Stjernen og Svendborg Håndboldklub.

For lidt over tre uger siden meddelte Odense Håndbold, at de havde skrevet kontrakt med 19-årige Katja Johansen fra Talentcenter Odense Håndbold. De to bliver altså genforenet på ligaholdet.

Også målmandstalentet Iben Hesseldal Hansen blev for nylig hentet ind omkring ligaholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce