Annoncørbetalt indhold

Unge vil udfordre sig selv

De valgte HTX på Odense Tekniske Gymnasium, fordi…

”… Jeg tænkte meget på, hvad jeg vil senere hen i forhold til videre uddannelse, og da jeg rigtig gerne vil være programmør, og man her skal bruge meget matematik, valgte jeg HTX. Det er nemlig en teknisk uddannelse, hvor jeg har matematik på et meget højt plan. Jeg går meget op i matematik og vil gerne udvikle mig inden for det fag. Derfor har jeg valgt matematik på A-niveau og også fysik på A-niveau, fordi jeg ved, det er en af de hårdeste linjer, og jeg elsker at udfordre mig selv på alle punkter og blive dygtigere og dygtigere. Det er derfor, jeg har valgt HTX i stedet for fx det almene gymnasium, da jeg ikke synes, det almene gymnasium har de samme muligheder.”

Jacob Vinge, 1.A

”… Jeg interesser mig meget for naturvidenskab, og da jeg besøgte Odense Tekniske Gymnasium på brobygning, var jeg utrolig fascineret af hele det miljø, der er på et HTX. Der blev puslet med sære formler, og der var gang i forsøg og projekter bag hver en dør. Jeg var sikker på, at det var stedet for mig. Jeg synes, at vi har et rigtig godt fællesskab, også på tværs af årgangene, og stemningen herude er helt fantastisk.

Når jeg er færdig med HTX, skal jeg bruge min uddannelse til at komme på universitetet, da jeg altid har været fascineret af universet og håber på engang at blive astrofysiker. Om det så bliver matematik eller fysik, jeg skal læse, er ikke helt klart endnu. Men jeg er sikker på, at jeg går den naturvidenskabelige vej, og til det formål, synes jeg, at HTX er perfekt.”

Line Jørgensen, 2.B

” … Jeg altid har været fascineret af, hvordan naturen opfører sig og er skruet sammen og bygget op. I hele min skolegang har mine yndlingsfag altid været fysik og matematik, hvorimod de sproglige fag aldrig har haft min store interesse. Derfor valgte jeg HTX, hvor det naturvidenskabelige er i højsædet og de humanistiske fag er lidt mere i baggrunden. På den måde får jeg arbejdet med noget, jeg synes er spændende.
Og når jeg er færdig med HTX, kunne jeg godt tænke mig at læse til energiteknolog, ingeniør eller uddanne mig til landbrugsmaskinmekaniker, da jeg synes, det praktiske arbejde også er spændende.”

Mathias Lundehave Kristensen, 3.A

”… Jeg gerne vil noget spændende med min fremtid – nok noget med design eller fysik. HTX er måske kendt for at være et lidt nørdet gymnasium, fordi der er stor fokus på naturvidenskab, it og teknologi. Og jeg vil godt kalde mig selv for en nørd. Jeg elsker naturvidenskab og har tjek på computere. Jeg har ambitioner i mit liv, og jeg vil gøre alt for at få dem opfyldt. Derfor valgte jeg HTX”.

Simone Knudsen, 1.B

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.