Annonce
Odense

Unge tyve anholdt under indbrud i nat

To drenge på 17 år blev klokken 3.20 natten til tirsdag anholdt under et indbrud i en garage på Carl Baggers Allé i Odense. De havde ifølge Fyns Politi fået fat i to cykler til en samlet værdi af 34.000 kroner. Modelfoto: Ievgen Chabanov/Colourbox.

Sanderum: Tirsdag formiddag sidder to unge mænd fra Odense fortsat anholdt og venter på at blive afhørt, efter de natten til tirsdag blev taget på fersk gerning under et indbrud i Sanderum.

Lidt efter klokken tre fik politiet en anmeldelse om et indbrud, som var i gang på Carl Baggers Allé. Her var to personer i gang med at bryde ind i en garage ved et hus.

- Vi når frem og får fat i dem, da de har fået fat i to cykler - en elcykel til en værdi af 26.000 kroner og en anden cykel til en værdi af 8000 kroner, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Annonce

De to sigtede er begge 17 år, og de sociale myndigheder er derfor tilkaldt for at være til stede, når de skal afhøres, forklarer vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce