Annonce
forside

Unge reportere skal redde løven

Verdensnaturfonden får nu hjælp af tre danske sangere. Foto: Richard Barrett WWF-UK

Tre kendte sangere hjælper Verdensnaturfonden via festival

Rudkøbing: Når Verdensnaturfonden søger efter nye, unge reportere i forbindelse med den landsdækkende skolekampangne WildSchool, vil man gå konkret til værks. Man har allieret sig med tre stærke musiknavne, som har "hul igennem" til målgruppen, de 12-16-årige. Indsatsen finder sted på årets Langelandsfestival, der står lige for døren.

De tre musikere er Oh Land, Wafande og Joey Moe.

164.500 danske unge har deltaget aktivt i WWF WildSchool kampagner, som har været afviklet på danske skoler siden 2010, skriver Verdensnaturfonden i en pressemeddelelse.

Som Wildlife Reporter bliver man uddannet i WWF Verdensnaturfondens landsdækkende skolekampagne, WildSchool, der hvert år har sendt unge mellem 12-16 år ud i verden for at sætte fokus på en aktuel kritisk sag. De unge reporteres opgave er at researche, interviewe forskere, skrive artikler, filme videodagbøger, stille op til direkte interviews i radio og tv og på anden vis rapportere hjem om den vigtige sag.

46.548 unge har siden 2010 indsendt ansøgninger til WWF Wildlife Reporters ungdomskonkurrencer, og 597 unge har kvalificeret sig og deltaget i WWF Wildlife Reporter Base Camps, som har haft fokus på truede eller sårbare dyr, klima og miljø, som er hele WildSchools dna.

Joey Moe, Oh Land og Wafande har altså takket ja til at medvirke til at gøre 2018-kampagnen succesfuld. Kampagnen går til Kenya med fokus på det afrikanske folk, miljø, klima og den sårbare løve, som der nu kun er ca. 20.000 voksne individer tilbage af. Kampagnen har også fået en anden stærk samarbejdspartner med, Ree Park Safari.

De tre ambassadører skal afsted til Kenya i 2018 med hver deres unge menneske, som kvalificerer sig og vinder chancen for at blive WWF Wildlife reporter.

To ud af de tre ambassadører begynder deres søgen efter de helt rigtige reportere på dette års Langelandsfestival. Her sparkes en pre basecamp i gang, hvor unge kan kvalificere sig.

Wafande var dommer onsdag 26. juli og Joey Moe fredag 28. juli kl. 12-15 i UngCamp. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce