Annonce
Assens

Unge og voksne med angst og depression kan få hjælp online

Unge og voksne med angst kan nu få hjælp online. Foto: Colourbox.
Et onlinekursus er en god mulighed for at få hjælp til at tackle angst eller depression, mener sundhedskonsulent fra Assens Kommune.

Assens: Danmark er stadig lukket mere eller mindre ned.

Derfor åbner Assens Kommune nu og indtil sommerferien for, at både unge og voksne med angst og depression kan få hjælp via webkurset "Lær at tackle angst og depression – online".

Det sker i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning og med støtte fra den A. P. Møllerske Støttefond og TrygFonden.

- Onlinekurset er en rigtig god mulighed for at få hjælp til at tackle angst eller depression. Normalt holder vi fysiske kurser, men det er jo ikke muligt lige nu. Angst og depression er desværre noget, der fylder meget - og måske særligt i denne tid. Vi er alle mere isolerede hjemme, og tankerne kan komme til at fylde rigtig meget. Med kurset får deltagerne nogle redskaber til at klare hverdagen, og kurset er også en mulighed for social kontakt og følelsen af at indgå i et fællesskab, mens vi holder afstand, oplyser sundhedskonsulent Helle Thode fra Assens Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

I trygge rammer

Kurset er udviklet til voksne, der af forskellige årsager ikke kan deltage på fysiske kurser. I stedet følges forløbet fra pc fra hjemmets trygge rammer. I forbindelse med corona-situationen har Komiteen for Sundhedsoplysning samtidig tilrettet forløbet, så også unge mellem 15 og 25 år kan deltage i forløbet på deres egne hold.

Hvert onlinekursus løber over seks uger og består af seks moduler samt live-undervisning én gang om ugen.

Der er løbende kursusopstart. Borgere, som ønsker at deltage på et onlinekursus, bedes kontakte kursuskoordinator Helle Thode Frifeldt på tlf. 6474 7166.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce