Annonce
Nordfyn

Unge og alkohol: Halbal i Otterup - men kun på film

Den 6. og 7. august skal der være halbal i Otterup. Men kun fordi, kortfilmen med arbejdstitlen Halbal skal optages, og derfor søger 18Frames og Zentropa nu nordfynske unge, der har lyst til at være statister. Arkivfoto: Andreas Søndergaard.
Den fynske filmskole 18Frames og Zentropa søger unge statister til et halbal anno 2006.

Otterup: De populære halfester i Søndersø er aflyst indtil videre af corona-hensyn, men den 6. og 7. august bliver der halbal i Otterup Idrætscenter.

Det er dog ikke et helt almindeligt halbal, men en filmoptagelse af et halbal. Og hvis du er mellem 15 og 23 år, kan du komme med til festen - og blive statist i filmen.

For den fynske filmskole 18Frames og filmselskabet Zentropa søger lige nu statister til en kortfilm med arbejdstitlen Halbal.

Annonce

Eneste krav til statisterne er, at de er mellem 15 og 23 år, og at de kan give indtryk af, at de er unge i år 2006.

Optagelserne af filmens halbal foregår eftermiddag og aften den 6. og 7. august, men hvis du kun kan være med en af dagene, er det også en mulighed, forsikrer producer hos Zentropa Mikkel Andreas Smidt.

Undervejs får statisterne et måltid mad, snacks og drikkevarer. Og så formentlig en sjov oplevelse sammen med andre feststemte unge i tøj anno 2006.

Ungdom og alkohol

Temaet for filmen er alkoholmisbrug og ungdomskultur, og de unge hovedroller spilles af det,  Mikkel Andreas Smidt kalder unge talenter, mens moderen til filmens unge pige, spilles af den mere kendte skuespiller Charlotte Fich (Ingrid Dahl i DR-serien Rejseholdet).

Instruktør på filmen er Sif Lina Lambæk, der er 4. års elev på 18Frames.

Filmen er støttet af Filmfyn, og alle optagelser foregår i Nordfyns Kommune, ud over i Otterup Idrætscenter skal der blandt andet optages på Dallund Slot.


Af hensyn til corona-kravet om, at der ikke må være for mange samlet på ét sted, satser filmfolkene på cirka 100 statister.


Af hensyn til corona-kravet om, at der ikke må være for mange samlet på ét sted, satser filmfolkene på cirka 100 statister, og derfor er det en god idé at melde dig hos Zentropa på forhånd, hvis du vil være med i filmen, der efter planen kan ses rundt omkring på Fyn til december.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce