Annonce
Faaborg-Midtfyn

Unge liberale går sammen med V og DF

Venstres borgmesterkandidat Søren Kristensen til venstre og Dansk Folkepartis borgmesterkandidat Anne Møllegaard Mortensen til højre har skabt plads mellem sig til Liberal Alliance og spidskandidat Emma Have, så alle tre partier nu er med i samme valgforbund. Pressefoto

Liberal Alliance er kommet med i det valgforbund, Venstre og Dansk Folkeparti i forvejen havde indgået.

Faaborg-Midtfyn: Forleden meldte Liberal Alliance sig ind i valgkampen i Faaborg-Midtfyn Kommune med fire unge kandidater, efter at partiet i en lang periode havde været helt væk i den lokalpolitiske debat.

Nu tager partiet og spidskandidat Emma Have så et skridt længere ind på den politiske bane i Faaborg-Midtfyn. I en pressemeddelelse oplyser Liberal Alliance, at partiet nu er gået med i det tekniske valgforbund, som Venstre og Dansk Folkeparti i forvejen havde indgået. At de tre partier nu er i valgforbund betyder mindre chance for, at der går stemmer til spilde, når krydserne er sat og optællingen skal i gang på valgaftenen den 21. november.

I pressemeddelelsen skriver Liberal Alliances sydfynske formand Niels Ole Nielsen om årsagen til valgsamarbejdet:

- Vi er enige om, at kommunen skal videreudvikles i tæt samarbejde med borgerne og erhvervslivet. Vi vil sætte fokus på arbejdsmiljøet for de ansatte og deres trivsel, samt arbejde på at skabe gode rammer og kvalitet for alle borgere. Dette skal nås gennem dialog og samarbejde med medarbejderne, borgerne og erhvervslivet, så der skabes et fælles ejerskab for fremtidens beslutninger. Vi har, og vil hele tiden have fokus på økonomien, hvor vi arbejder på at skabe en god balance mellem drift, anlæg, gæld og likviditet.

Liberal Alliance i Faaborg-Midtfyn udmærker sig i øvrigt ved at alle fire kandidater er i gang med en gymnasial uddannelse - og at den yngste bliver 18 år på selve valgdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce