Annonce
forside

Unge, gamle, mænd og kvinder: Skrivekursus var for alle

Forfatter Charlotte Heje Haase underviste ved lørdagens skriveworkshop i Marstal. Foto: Helene Thau Jackson.

Lørdag inviterede Ærø Skrivegruppe til workshop i Marstal. Selvom arrangementet var planlagt til 12 deltagere, var der hele 13 tilmeldte. - Helt vildt positivt, siger tilfreds arrangør.

Marstal: Skriverier er for alle. Det fastslog lørdagens skriveworkshop, hvor 13 skriveglade ærøboer havde tilmeldt sig kurset. Workshoppen blev arrangeret af Ærø Skrivegruppe med forfatter Charlotte Heje Haase som gæsteunderviser. Arrangementet foregik i det Røde Pakhus i Marstal, hvor skribenterne mødtes og delte deres idéer og projekter.

Det er det første kursus arrangeret af skrivegruppen, og arrangør Buholo Johansen er godt tilfreds:

- Det er fantastisk og helt vildt positivt, fortæller hun og fortsætter:

- Det er spændende at se, hvem der dukker op. Man kunne jo tro, at det bare ville være midaldrende kvinder, men her har vist sig også at være unge og mange mænd blandt deltagerne.

Deltagerne varierer også i hvilke skriveprojekter, de arbejder på, fortæller arrangøren. Hvorvidt skriveworkshoppen skal gentages, er Buholo Johansen bestemt ikke afvisende:

- Hvis der er stemning for det og flere derude, der gerne vil med, så helt sikkert.

Workshoppen har til formål at give de medvirkende gode værktøjer til at komme videre med skriveriet. Ærø Skrivegruppe har eksisteret i et år og mødes én gang om måneden på bibliotekerne i Marstal og Ærøskøbing.

Annonce
Det var en blandet skare af deltagere ved arrangementet. Foto: Helene Thau Jackson.
Charlotte Heje Haase. Foto: Helene Thau Jackson.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce