Annonce
Middelfart

Unge for Ligeværd nyder at opleve sammen

Bestyrelsen for Unge for Ligeværd i Middelfart. Privatfoto

Middelfart: Månedens forening i Frivilligcenter Middelfart er UFL Lillebælt – Unge For Ligeværd.

UFL er en forening for unge med psykiske eller fysiske handicaps, læsevanskeligheder eller kognitive udfordringer, som mødes hver onsdag i lige uger på "Perronen" på Industrivej 3 i Middelfart klokken 18.30-21.30.

Foreningen har cirka 30 medlemmer fra hele Trekantområdet samt en stor gruppe støttemedlemmer, og der er tre frivillige vejledere.

- Vi har hyggelige klubaftener med fællesspisning, bowling, quiz-aften, og gåture og så også aftner, hvor vi bare hygger med hjemmebag og snak. I september var vi for eksempel på en todages udflugt til Århus med besøg i Den Gamle By og Tivoli Friheden, fortæller Michael Ø. Nielsen, formand for UFL Lillebælt, i en pressemeddelelse.

Foreningens formål er at arrangere fælles oplevelser med ligestillede - og alle medlemmerne nyder at have et socialt netværk, sparring og et aktivt fritidsliv.

Man er velkommen til at deltage i klubaftener tre gange, før man skal betale kontingent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Odeon. Jeg håber, at sandheden kommer frem

Læserbrev: Det glæder mig at læse, at borgmester Peter Rahbæk Juul (S) nu også bakker op om en forklaring fra Odeon i forbindelse med aflysningen af den eksilkinesiske dansetrup Shen Yun. Forhåbentlig kan vi nu endelig kan få en afklaring på, hvilken af de forskellige forklaringer Odeon ønsker at holde fast i, om der rent faktisk er hold i én af disse forklaringer, eller om Kinas håndlangere virkelig har fået slået deres klo i Odeon. Borgmesteren har tidligere givet udtryk for, at byråd og myndighed skal passe på med at stikke deres lange næse i en privat virksomhed og deres forretning. Men når selvsamme virksomhed er ejet og betalt af byens borgere og har indgået en driftsaftale med Odense Kommune, er det en anden sag. Med dén aftale har Odeon nemlig forpligtet sig til at overholde Odense Kommunes kulturpolitik, ”Med odenseanerne i centrum. Kunst- og kulturliv som storbygenerator”, som tager udgangspunkt i følgende; beriger, udfordrer og skærper odenseanerne gennem hele livet; bidrager til odenseanernes livskvalitet, trivsel og udfoldelsesmuligheder inden for kunst og kultur og; skaber fællesskaber mellem mennesker og sammenhængskraft i byen. Ydermere skal ‘...kunst- og kulturlivet i Odense være relevant for sit publikum’ samt …’berige og bidrage med kant og refleksion til odenseanerne og byens gæster.’ Uanset af hvilke årsager Odeon begrunder aflysningen af Shen Yun med, mener jeg ikke, at de har levet op til deres aftale. Og det ser jeg som et kæmpe troværdighedsproblem - for Odeon selv, vores by, borgere og besøgende. Men især for Odense set i et internationalt perspektiv. Jeg håber, at sandheden ser dagens lys, så vi alle fremadrettet kan være forvisset om, at i Odense er der rum for alle former for kunst og kultur.

Odense For abonnenter

Odense Kommune erkender svigt: Spejlglat vej skulle have været saltet længe inden dødsulykke

Annonce