Annonce
Nyborg

Ungdomsteater i Nyborg kandiderer til kulturpris

Nyborg Ungdomsskole opførte i dagene efter påske "Torbens hjerte" i Borgerforeningens Hus, en rockmusical, der handlede om legetøjets oprør mod en ny, lidt for smart ejer af legetøjsbutikken.

Nyborg Ungdomsskoles rockmusical "Torbens hjerte" skal sammen med Nyborg Voldspils ungdomsforestilling "Kærlighed ved første hik" konkurrere med 14 andre kunst-, musik- og teateraktiviteter om Den Fynske Kulturpris 2015

Det er først den 23. november, at prisen uddeles. Det kommer til at foregå i Kulturhuset Anexet på Lundsgaard Gods ved Kerteminde, Og ud over opmærksomheden og hæderen er der 75.000 kroner til prisvindren. Det er ni fynske kommuner, der har indstillet de i alt 16 kandidater til prisen.

Sidste år vandt Baggårdteatrets med stykket "Statsministeren", som er en demokrati-debatterende teaterforestilling henvendt til børn mellem 4 og 8 år. Forestillingen begejstrede børn, lærere, forældre og alle andre, da den turnerede rundt i hele landet i efteråret 2013.

Den Fynske Kulturpris går til en kulturbegivenhed eller et værk af høj kunstnerisk kvalitet, der i årets løb har givet publikum en særlig oplevelse. Ni fynske kommuner må indstille 1-2 kandidater hver. En fagjury udvælger fem finalister blandt de 16 kandidater, og Kulturregion Fyns politiske styregruppe udpeger vinderen på baggrund af fagjuryens anbefalinger.

Nyborg Voldspils ungdomsgruppe i forårets forestilling "Kærlighed ved første hik" på Slotsmøllen.
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce