Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ung og ensom: Få hjælp og støtte i Frivilligcenter

Vivi Birk Nielsen er tovholder for den nye gruppe for unge, der gerne vil møde andre unge. Gruppen får mødested i Ringe, men er for unge i hele kommunen. Foto: Palle Søby
Unge i alderen 18-25 år, der føler sig ensomme eller føler sig hægtet lidt af sporet, får nu et nyt tilbud gennem Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn. En gruppe, hvor de kan møde andre unge, der har det på samme måde.

Faaborg-Midtfyn: Er du i alderen 18-25 år, og føler du dig ofte alene? Eller mangler du andre at dele tanker og følelser med? Så har Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn et gratis og anonymt tilbud til dig.

- Vores nye ungegruppe er for unge, der savner et fællesskab og har brug for hjælp til et boost af selvtilliden og selvværdet. Vi taler om de ting, der fylder i hverdagen, men vi skal også have det sjovt sammen. I ungegruppen møder du forståelse, omsorg og støtte - dels fra tovholderen og dels fra de andre unge i gruppen, fortæller Vivi Birk Nielsen, der er tovholder for den nye gruppe.

Gruppen mødes hver 14. dag i frivilligcenteret på Østre Ringvej 39 i Ringe, men gruppen henvender sig til unge fra hele Faaborg-Midtfyn.

Vivi Birk Nielsen bor selv i Millinge, og hun vil gerne tage nogle stykker med i bilen, hvis der er unge fra Faaborg-området, der gerne vil være med i gruppen.

Tidspunktet bestemmes af deltagerne. Der kan være fra tre til otte deltagere i gruppen. Hvis der er stemning for det, er der også mulighed for, at gruppen tager i biografen eller på café. De unge bestemmer.

Alle i gruppen har tavshedspligt, så man kan ikke bare fortælle videre til sin kæreste eller venner, hvad der er blevet snakket om i gruppen.

Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn på telefon 62 62 22 01 eller forening@frivilligmidtfyn.dk. Så vil tovholder Vivi Birk Nielsen kontakte dig.

Du kan læse mere om frivilligcenteret og de forskellige grupper på www.frivilligmidtfyn.dk.

Annonce
Vivi Birk Nielsen bor selv i Millinge og vil gerne tage unge fra Faaborg-området med i bilen, når gruppen skal mødes i Ringe. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce