Annonce
Assens

Ung mand stoppet ved rutinemæssig kontrol: Sigtet for at køre med stoffer i blodet

Fyns Politis patruljer har redskaber med i bilerne, hvis de har behov for at teste om en person eksempelvis er påvirket af euforiserende stoffer, selvom personen kører bil. Det skal dog altid bekræftes af en blodprøve foretaget af en læge. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Assens: Mandag aften klokken 21.24 kom en patrulje fra Fyns Politi kørende ad Damgade i Assens, da betjentene spottede en bil, hvis fører de gerne ville tale med.

De stoppede derfor vedkommende ved det, som politiet kalder en rutinemæssig kontrol, fortæller politikommissær Jens Friis.

- Når jeg siger rutinemæssig kontrol, så er det fordi, de (betjentene, red.) heldigvis har næse for at spotte ting og sager, og derfor kan de vælge at sige, at de gerne vil tale med føreren af en bestemt bil, siger han.

Føreren af bilen viste sig at være en 21-årig mand, der er bosiddende i Odense, og patruljens første test på stedet viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Det blev bekræftet ved en blodprøve foretaget af en læge, og den unge mand er derfor nu sigtet for at føre bil under påvirkning af euforiserende stoffer. /AMCH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce