Annonce
Fyn

Hun gør en forskel for børn: Ung frisør indstillet til Årets Fynbo

Katrine Holst har samlet brugt legetøj sammen, så hun har kunne forære fem gaver til 568 børn. Det gør hende til en værdig kandidat som Årets Fynbo, skriver flere læsere.

Katrine Sommer Holst bør blive Årets Fynbo 2019, mener flere læsere, der derfor har indstillet den unge frisør til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Katrine Sommer Holst har siden oktober indsamlet 2840 adventsgaver og julegaver til Odenses udsatte børn.

- Hun har gjort det, fordi hun selv var barn af en enlig mor og modtager af julehjælp i hendes barndom. Nok netop derfor har hun altid drømt om at samle legetøj ind og give det videre. Det har hun gjort – og det er alene hendes skyld, at knap 600 af byens mest udsatte børn får adventsgaver og julegaver i år via organisationerne Næstehjælperne Fyn og Red Barnet Odense, skriver således Sara og Søren Windell i deres fælles indstilling.

- Hun viser, at man ikke behøver være en del af en stor organisation for at gøre en forskel – man kan også gøre det helt selv. Hun har selv gået forrest og kontaktet stribevis af virksomheder og leverandører og fået et stort ja fra alle, så hun både har kunne låne en butik, servere drikkelse for de frivillige hjælpere, som hun har haft til projektet og sikret, at alle gaverne er stemt af i køn og alder, så børnene bliver glade. Katrine Sommer Holst har udvist et helt særligt initiativ og engagement, og derfor fortjener hun at blive årets Fynbo, skriver de.

Læser Elsebeth Kristensen supplerer:

- Katrine Holst har samlet brugt legetøj sammen, så hun har kunne forære fem gaver til 568 børn. Jeg er fuldstændig rørt over, hvad det pigebarn har gjort. Så uselvisk og sympatisk. Respekt!, skriver hun.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Odense

Jørgen har haft en blodprop i hjernen og kan kun sige 'for satan!': Kæmper imod ulovlige parkeringer

Annonce