Annoncørbetalt indhold

Undgå tyven med disse få gode sikringsråd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Få den bedste sikring af hjemmet


Annonce

Starten af 2020 vendte godt og grundigt op og ned på de fleste danskeres liv. Mange ting er blevet vendt på hovedet, men også ved indbrudsstatistikker ses der ganske anderledes tendenser, end de tal vi i mange år har været vant til i Danmark.


De danske hjem har nemlig i mange år været de i EU, der har været allermest udsat for indbrud. Dog ændrede denne tendens sig under den danske nedlukning, og faldet af indbrud holdt også ved sommeren i 2020 og 2021, hvor mange danskere tilbragte deres ferier derhjemme. Faktisk var der et rekordlavt antal af indbrud over sommerferien i de 2 år.


Dog lader det til, at den kedelige tendens med høje indbrudsstatistikker er ved at finde tilbage. Flere peger på, at det skyldes genåbningen, der naturligt har resulteret i, at færre arbejder hjemmefra, og at folk generelt er mindre hjemme. Derfor er det endnu engang vigtigt at kaste et blik på, hvordan man opnår en optimal sikring af hjemmet.Overvejelser om sikring af hjemmet


Som det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger taler statistikken sit tydelige sprog for danskerne, og det understreges, hvor vigtigt det er at indbrudssikre sit hjem. Heldigvis findes der et væld af muligheder, når det kommer til sikring af hjemmet. Mange små tiltag kan have store effekter, så du behøver ikke være bekymret for at skulle gøre uoverskuelige investeringer for at føle dig sikker i dit eget hjem.


Både virksomheder og private hjem har stor gavn af mange af de løsninger, der tilbydes i forbindelse med indbrudssikring. Ting såsom videoovervågning, der førhen mest var forbeholdt større virksomheder, bliver i dag mere udbredt og også mere almindeligt for private at investere i.


Andre gode råd til indbrudssikring i hjemmet kan være:


  • Lav en alliance med naboen: Når du er væk på ferie, er det en god idé at alliere dig med en nabo, der sørger for at få dit hjem se beboet ud, f.eks. ved at have en bil holdende i indkørslen, slå græsset eller bruge skraldespandene.


  • Få tjekket døre og låse: Det betaler sig at have låse med høje sikkerhedsklassificeringer, når du skal kæmpe mod indbrudstyve. Husk at få efterset dine lås og nøgler hver 10. år.


  • Lås altid dørene – og fjern ekstranøglen under dørmåtten: Det handler om at gøre det besværligt for indbrudstyven, ikke nemt ;-)


Danmarks største sikringsvirksomhed, Bagger Låse & Alarm, har samlet flere gode råd omkring hvordan tyven arbejder og hvad du kan gøre for at undgå tyven!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.