Annoncørbetalt indhold

Undgå mange kontanter i kassen – få styr og overblik over dit kasseapparat i dag og brug tiden på vigtigere ting.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alt for mange restauratører kender til sliddet og slæbet med utallige bonner, kvitteringer og andet papirarbejde i forbindelse med den daglige drift. Det tager evigheder at nå i bund, og kræver rigtig mange ressourcer. I dag er de heldigvis hjulpet af systemer til kantinebetaling, som minimerer dette.


Annonce

Kontaktløs teknologi bliver benyttet mere og mere

Det er ikke mange, der har kontanter på sig i 2021. Det skyldes delvist, at diverse betalingsmuligheder forudsætter dankort eller en anden form for betalingskort. Der er også steder, som er begyndt at udfase mulighederne for kontant betaling, hvilket blot har opfordret endnu mere til brug af dankort og andre betalingsmuligheder. Det er der mange årsager til, men én af disse er teknologien. Betaling med kort er langt mere sikkert og nemt, og samtidig har folk ikke mange kontanter på sig af gangen.

Det er også blevet nemmere at bruge kontaktløs betaling, da man i dag kan lægge sit betalingskort på terminalen, hvorefter der er betalt. Det er også muligt at betale via telefonen, mobilepay eller smartwatch, hvis man ejer dette.


Undgå timevis af opslidende arbejde

Hvis man vil undgå et stort papirarbejde, skal man benytte teknologien i forbindelse med modtagelse af penge i sin virksomhed.

Hvis man driver en kantine, er man drevet af at servere og betjene kunderne, hvilket også betyder, at man ikke gider sidde og lave papirarbejde. Derfor er smarte betalingsløsninger vejen for kantiner, hvor mange mennesker skal igennem systemet. Det er relativt små ordre, men der er mange af dem, hvilket kan føre til store bunker af papirarbejde.


Få et professionelt set up til din kantine

Der findes mange produkter, som kan gøre den daglige kantinedrift bedre og mere effektiv. Det er alt lige fra moderne trådløse kortterminaler til en digital vægt, som kunderne selv kan benytte. Alle disse produkter sikrer en god og sund drift, hvor personalet kan fokusere på kunderne, i stedet for at bakse med tekniske problemer.

Udover dette kan man investere i skærme til betjening, stregkodescannere og meget mere.

Det giver tilmed en merværdi, da kunderne vil opleve kantinen, som værende professionelle og effektive. Det giver en god respons hele vejen rundt, hvilket kun er godt.


Mindre administration – mere tid til kunderne

Ja, du hørte rigtig. Med de korrekte kasseløsninger kan du få tid til kunderne, i stedet for at bruge til på administration. Det bliver også nemmere at administrere, hvis du bruger de korrekte kasseløsninger.

Du vil kunne spare tid på ting som, pengeoptælling, kørsel i banken, diverse bogføringer, regninger, tilbagebetalinger. Det er ting, som man kan spare meget tid på at undgå. Derfor kan det godt være en god investering for kantinen eller restauranten, som står og overvejer et køb af dette.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.