Annoncørbetalt indhold

Undgå disse 3 fejl, når dit gulv skal slibes

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være en god idé at få professionel hjælp, når gulvet skal slibes eller afhøvles. Ønsker du at gøre det nemt for dig selv og samtidigt være sikker på at få et flot resultat, er det nemlig en god idé, at et firma med ekspertise står for gulvafslibningen. Du kan sagtens få en god gulvafslibning pris, hvis du vælger et firma, som giver dig et skræddersyet tilbud ud fra dine behov og ønsker. Nedenfor kan du læse om tre fejl, som er bedst at undgå, når dit gulv skal slibes.

Afdækning af rum og møbler

Annonce

Inden dit gulv skal slibes, er det bedst at fjerne alle møbler. Dels for at hele gulvet er tilgængeligt, men også for at undgå støv på møblerne. Selvom der sidder et sug på slibemaskinen, kan der stadig komme en smule støv ud i rummet. Der kan dog være tilfælde, hvor du ikke kan flytte al inventaret fra rummet, fx. hvis du skal have slebet gulvet i køkkenet. Har du ting på væggene, kan det også være lettere at dække dem af frem for at pille dem ned. Du kan bruge afdækningsplast og tape til at dække af med. Det kan også være en god idé at dække hele døråbningen af ind til rum, hvor gulvet ikke skal slibes.

Vælg den rigtige efterbehandling

Når gulvet er slebet, skal det efterbehandles. Det er vigtigt at vælge den efterbehandling, der passer bedst til dine behov. Særligt, hvis du har husdyr, skal du være opmærksom på dit valg. Har du hund eller kat, anbefales det nemlig enten at vælge tokomponent lak eller oliebehandling, fordi dette er mere slidstærkt. Samtidigt er det også to typer af efterbehandling, som gør, at gulvet er lettere for dig at gøre rent. Til sidst skal du også være opmærksom på ikke at vælge en efterbehandling, som gør gulvet alt for glat for dit kæledyr. Har du husdyr, er det en god idé at informere om dette, når du får et tilbud på gulvafslibning.

Gulvafslibning og maling

Er du i gang med den helt store renovation, skal du måske også have malet væggene. Fordi gulvafslibning kan støve en smule, også selvom der er sug på maskinerne, er det en god idé at få slebet gulvet, inden du maler væggene. Er væggene nymalede, kan støvet sætte sig fast i malingen. Kan du ikke børste det af igen, kan det desværre være nødvendigt at male forfra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.