Annoncørbetalt indhold

Undgå at tømme pengepungen på dit barns fritidsaktiviteter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når dit barn starter til en bestemt fritidsaktivitet, er det ofte forbundet med dyre omkostninger i forhold til udstyr. Dette oplever mange forældre, der gang på gang køber nyt udstyr til deres børn i takt med, at de begynder til den ene hobby efter den anden.

I 2018 blev ridning opgjort til at være den 7. største sportsgren i Danmark med 64.384 opgjorte medlemmer i de danske rideklubber. Ridning er en sport præget af interesse fra børn og unge i deres unge alder. Disse medlemmer er forholdsvis nye medlemmer, som finder sporten interessant i en given periode i løbet af deres unge år. Det betyder også, at forældre til denne gruppe ofte smider store summer efter dyrt rideudstyr.

Annonce

Derfor bør du som forældre, overveje at købe brugt rideudstyr.


Det betaler sig at købe brugt

Markedet for brugt rideudstyr er stort, og du kan gøre nogen rigtig gode fund, hvis du gider bruge tid på det. Det vil ofte spare dig mange penge, og dit barn vil ikke ane at det er brugt.

Ridning er en sportsgren, hvor udøvere skal bruge meget tøj og mange redskaber. Derfor kan du, som forældre godt spare mange penge på at købe udstyret til dit barn brugt, i stedet for at sprænge banken hos en forhandler af rideudstyr.

Brugt rideudstyr kan købes meget billigt af private. Der er ofte forældre derude, som har haft børn der gik til ridning, og som efterfølgende er stoppet. De vil gerne sælge deres udstyr, som måske dårligt nok er brugt. Derfor kan man godt gøre sig et kup, når man søger efter brugt rideudstyr på nettet.


Skal du eller dit barn starte til ridning?

Når man er begyndt til ridning, og ønsker at få sit eget udstyr, er der visse ting at købe.


En ridehjelm er alpha omega. Det er lidt ligesom at have en cykelhjelm, når man cykler. Den beskytter dig, hvis uheldet skulle være ude. Så husk at købe en hjelm.

Når du køber en brugt ridehjelm, skal du sikre dig, at størrelsen er korrekt. Du skal også sikre dig, at den er sikkerhedsgodkendt.
Tøj til ridning kan være en god idé.

Det er bl.a. godt at købe en ridejakke, da du kan risikere at blive mudret til. Det er en sport, hvor du ikke skal være bange for at blive beskidt. Det er ikke blot en sport, hvor man udelukkende rider rundt, da der også er opgaver ude i stalden, som kan en beskidt. Ligeledes er ridning også en ting, man går til året rundt. Derfor vil det være funktionelt, hvis du har en god jakke, som kan tages i brug, når vinteren melder sig på.

Hvis du eller dit barn skal starte til spring, vil det være en fordel at købe en sikkerhedsvest. Sikkerhedsvesten skal være din forsikring, hvis du falder af hesten undervejs. Hvis den skal benyttes til stævner, er der bestemte regler og krav, som vesten skal leve op til.


Ridehandsker er også en dejlig ting at have. Forskellen på en almindelig vinterhandske og en ridehandske er meget simpel. Ridehandsken er forstærket, således at rytteren kan stå imod, når vedkommende rider hesten. Det er forebyggende, så du undgår sår grundet mange ryk i tøjlerne fra hesten. Det er en ting, som man bliver glad for at have købt.


Ridebukser er også en vigtig del. Når man rider opstår der af naturlige årsager mange ’hop’ på hesten. Derfor er ridebukser en god ting, fordi de er lavet specielt til formålet. Til forskel fra almindelige bukser er ridebukser lavet med en bestemt type materiale omkring numsen. Det giver meget komfort, når man rider. Ellers kan man godt ende med at få ondt bagi.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.