Annonce
Kerteminde

Underskud i nyopstartet vagtfirma i Munkebo: Holdt mere vagt i 2018 - bare ikke om pengene

Max Fuglsang (tv) og Nicholas Brønk (th) lever af at holde ro og orden og startede i 2017 vagtselskabet Kombi Vagt i Munkebo. Arkivfoto: Helle Nordström

Munkebo: I 2017 startede kammeraterne Max Fuglsang og Nicholas Brønk firmaet Kombi Vagt Aps i Munkebo.

Vagtfirmaet kom ud af regnskabsåret 2018 med et underskud.

Det fremgår af regnskabet for 2018, at årets resultat endte under nul-stregen med et underskud på 70.580 kroner før skat. I 2017 havde virksomheden et overskud på knap 25.000 kroner.

Vagtfirmaets egenkapital er desuden faldet fra 17.751 kroner til -52.172 kroner.

Ledelsen forklarer i deres årsberetning, at de som følge af opstarts-omkostninger har tabt selskabs-kapitalen, men at de forventer, at reetablere den med den fremtidige indtjening.

Virksomhedens bruttofortjeneste er derimod vokset fra godt 99.000 kroner i 2017 til 339.644 kroner i 2018, hvilket tyder på, at der har været mere aktivitet i virksomheden end i det foregående år.

Kombi Vagt tilbyder forskellige vagttjenester og har en stor del af deres opgaver i trekantsområdet, hvor de blandt andet at finde som vagter ved Gin&Tonic-Festivalen i Horsens og ved Jellingfestivalens campingplads - og på forskellige diskoteker. Og så passer de også på den lokale boldklubs fyrværkerisalg. /mtt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce