Annonce
Sport

Ulykker vælter ned over Team Fjelsted

Nu er både Patrick Hougaard (tv.) og Peter Kildemand (th.) nede for Team Fjelsted. Foto: Kim Rune

Først brækkede kaptajn Peter Kildemand en knogle i sin ene fod, og onsdag aften gik det så helt galt for Patrick Hougaard i Slangerup.

Annonce

Team Fjelsted får en presset start på den nye ligasæson.

I lørdags brækkede kaptajn Peter Kildemand en knogle i sin venstre fod ved et styrt i VM-grandprixet i Letland. Onsdag aften var Patrick Hougaard så førstekører hos Team Fjelsted i returmødet med Slangerup, men han blev kørt væk i en ambulance efter et styrt allerede på første omgang i første heat. Efter at have ramt Slangerups A-kører, Michael Jepsen Jensen, bagfra kørte Hougaard ind barrieren.

Torsdag meldte Patrick Hougaard så ud på twitter:

- Gårdagens løb i Slangerup sluttede for mit vedkommende efter kun en enkelt omgang. Jeg har brækket skulderbladet. Jeg vil senere få besked på, om jeg skal gennem en operation.

Med kun fire kørere lykkedes det alligevel Team Fjelsted at presse hjemmeholdet, men fynboerne måtte alligevel give sig til sidst og tabte matchen 38-46.

Men sportschef Morten Svendsen er klar i sin melding:

- Jeg er stolt af drengene. På en aften blev drenge til mænd, siger han.

Det store spørgsmål er imidlertid, hvad sportschefen nu kan trylle frem. Allerede fredag aften skal Team Fjelsted køre i det vestjyske mod de forsvarende mestre, Region Varde, der har fynske Hans Andersen som ny A-kører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce