Annonce
Fyn

Ulykke på motorvejen: Ved du noget om den 23-årige?

Den Fynske Motorvej vinter trafik. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi vil gerne i kontakt med personer, der ved noget om den 23-årige mand, der natten til søndag døde på motorvejen syd for Odense. Han kom muligvis ned på vejen fra et parcelhuskvarter i Hjallese.
Annonce

Odense: Hvorfor gik en 23-årig mand til fods på motorvejen syd for Hjallese natten mellem lørdag og søndag?

Det er Fyns Politi søndag formiddag i fuld gang med at finde ud af, efter at den unge mand blev ramt af en bil og dræbt på motorvejen omkring klokken 03.30 søndag. Politiet forsøger blandt andet at genskabe den unge mands aften indtil ulykken men har langt fra noget klart billede af forløbet endnu.

Manden blev ramt af en bil, da han gik i det nordlige spor på motorvejen, altså der hvor bilerne kører mod vest. Politiet ved ikke, hvilken retning manden gik i.

Som det fremgår af kortet her ved artiklen, skete ulykken en kilometer øst for afkørsel 51 Odense S, den store rundkørsel. Vejen tættest på stedet er Julagervænget, der er et stort parcelhuskvarter i Hjallese. Her har politiets hunde formentlig fundet spor efter manden, så det er muligt, at han er kommet fra dette kvarter og ned på motorvejen. Det oplyser vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi.

Den 23-årige mand havde adresse i Odense M et godt stykke fra ulykkesstedet. Han er oprindelig fra Jylland og er muligvis flyttet til Odense i forbindelse med studier, siger vagtchefen, der meget gerne vil have oplysninger fra folk, der ved noget om mandens færden.

Bilen, der ramte ham, blev ført af en 21-årig mand, der var på vej til arbejde. Der er ingen mistanke om, at han var påvirket eller kørte for stærkt. En bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet.

- Han er selvfølgelig dybt chokeret, men ellers er han ikke kommet noget til, siger Kenneth Taanquist.

På grund af ulykken var motorvejens vestgående spor spærret mellem afkørsel 50 Odense C og afkørsel 51 Odense S i de tidlige morgentimer indtil klokken 06.18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce