Annonce
Assens

Ulovlige fester og hærværk: Med kost og skovl skal svineri bekæmpes

Poul Erik Kristiansen, formand for SF Assens. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Tidligere medlem af både Liberal Alliance og Konservative Jimmy Steen Eriksen fra Aarup skrev engang i et valgoplæg følgende; Fokus skal være på kernevelfærd, fremfor på aktiviteter, som kunne ligge hos frivillige. Jeg vil arbejde på, at vi får mere for pengene i Assens Kommune.

Ovenpå den senere tids hærværk og svineri omkring børnenes institutioner, hvor unge holder fester, skriver Jimmy Steen Eriksen dog nu, at reaktionerne fra lokal politikerne er ansvarsfraskrivelse, når kommunen ikke rydder op efter de unges svineri, og at der nu skal sættes ekstra kommunalt mandskab ind på oprydning.

Lad os lige få det slået fast, at det er de unges eget ansvar og i øvrigt gerne belært af deres forældre at rydde op efter sig selv. Selvom kommunen ved de kommende budgetforhandlinger
tilsyneladende nu får lidt flere penge at gøre godt med, så er der altså meget andet at bruge kommunale penge på, end at skulle ansætte mere kommunalt mandskab for at rydde op efter ulovlige fester og hærværk på vores børns institutioner.

Jimmy, da du nu er stærk fortaler for frivillighed og i øvrigt tidligere i februar 2018 var afbilledet i Fyens Stiftstidende med både kost og skovl i hånden, så kunne man måske, hvis ikke værktøjet er slidt op, forslå dig en lille frivillig indsats ved de institutioner hvor affald, glasskår og kondomer hober sig op og i stedet bruge pengene på velfærd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce