Annoncørbetalt indhold

Ulemperne med odds uden om ROFUS

PR-foto credit
Annonce

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det kommer til betting og spil online, er det godt at have et stærkt kendskab til regler, samt de forskellige fordele og ulemper. Der er mange områder at dykke ned i, og det er altid at anbefale, at man bruger tid på at sætte sig ind i de områder, der berører én selv. Det gælder især, hvis du vil spille udenom ROFUS eller bette på sider uden licens.


Det kan være penge at vinde ved at spille eller bette online, men der kan i den grad også være tab. Og hvis man ikke er forsigtig, kan man godt finde sig selv i en situation, hvor man har mistet sine penge mod forventning. Dette kan der især være en stor risiko for, hvis man spiller uden om ROFUS og laver betting uden licens.


Hvad er ROFUS? 

Hvis du ikke før har hørt om ROFUS, giver det god mening at stifte bekendtskab med dette register. ROFUS er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere. Når du registrerer dig i dette register, betyder det, at du vælger at udelukke dig selv fra at spille i Danmark. Denne udelukkelse kan både være midlertidig og permanent. Registreringen er frivillig og er tilegnet folk, der gerne vil stoppe med at spille – ofte fordi det er blevet til en usund vane.

Når du er registreret i ROFUS er du både udelukket fra online sider samt fysiske kasinoer. De online sider inkluderer sider, der har spil som blandt andet roulette og poker. Bliv klogere på regler og andre informationer om ROFUS hos spillemyndigheden.


Hvilke ulemper er der ved at gå uden om ROFUS? 

Selvom du er registreret i ROFUS, kan det stadig være muligt for dig at spille og bette uden om ROFUS og gå efter sider uden dansk licens. Dette er der dog en del ulemper forbundet med, og disse ulemper er nogle, der er værd at være opmærksom på.

Selvom det er lovligt at spille på udenlandske sider, der ikke har en dansk licens, bør du stifte bekendtskab med de fordele og ulemper, der kan være forbundet med det. Først og fremmest, skal du være opmærksom på reglerne for Skat, hvis siden ikke befinder sig i EU. Der kan dog være fordele som blandt andet et større udvalg af kampe, bedre velkomstbonusser og lignende.

Når du vælger at spille uden om ROFUS ved at besøge sider uden en dansk licens er der visse ulemper, som du i høj grad bør kende til. Visse udenlandske bettingsider kan have en dårlige kontrol over spillene. Forskellige lande har forskellige regler, de skal følge, og du kan derfor ikke regne med, at en udenlandsk side lever op til de samme standarder som danske sider gør. Det betyder også, at der kan være en ringere sikkerhed.

I sidste ende bør du også overveje, om det er klogt at vælge at spille uden om ROFUS, når du selv har ladet dig registrere frivilligt. Når du har valgt at udelukke dig selv fra at spille, er der typisk en god grund til det, og den grund bør du huske på, inden du begynder at kigge efter udenlandske sider.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.