Annonce
Faaborg-Midtfyn

Uhyggen breder sig til halloween på Egeskov i efterårsferien

Den uhyggelige skattejagt er lavet for de 6-12-årige. Pr-foto
Der er lagt op til uhygge på Egeskov i efterårsferien. Haven er pyntet op til halloween med græskar, og man kan gå på skattejagt for at løse gåden om den forbandelse, der er faldet over Egeskov.

Egeskov: En mørk forbandelse har lagt sig over det gamle gods i efterårsferien. Slottet, haverne, og de mange udstillinger forsvinder helt uforklarligt. For at hjælpe kan man følge de gådefulde spor, som er lagt ud på en spøgefuld skattejagt til de uhyggeligste steder. På den måde kan man finde ud af, hvem der har lagt forbandelsen, så den kan blive løftet og Egeskov fortsat bestå.

På skattejagten møder man mystiske væsner, genfærd, en masse krible-krable og endda selveste grev Dracula.

Annonce

Program for Egeskov i efterårsferien

12.-20. oktober

Kl. 10-17: Haven og udstillinger er åben

Kl. 10-17: Spøgefuld skattejagt

Kl. 11-17: Slottet åbent

Kl. 11-13 + 14-16: Mød levende væsner på uhyggelige steder i haven

Kl. 14-16: Snobrød- Zombiefingre med blodpuré (gratis)

12. oktober

Kl. 11-16: Traktortræk på eventplænen. Adgang med særbillet eller dagsbillet til Egeskov

14.-18. oktober

Kl. 12-14: Rundvisning i Falck Museet

19.-20. oktober

Kl. 12-16: Græskarværksted - find dit eget græskar på din tur rundt i haven, tag det med til værkstedet ved Troldeskoven (deltagergebyr)

Sjov for store og små

I efterårsferien kan hele familien få en dag med leg og oplevelser. Haven er pyntet op med græskar, og børn og voksne kan sammen som nævnt gå på skattejagt til havens klammeste steder og løse en rebus. Alle, der finder trylleremsen i skattejagten, kan være med i konkurrencen om fribilletter til Egeskov i 2020 - der trækkes en vinder dagligt.

Man kan også bruge besøget i Legeskov. Måske farer man vild i labyrinten, man kan se det hele lidt fra oven i tree top walking, prøve kræfter på legeskovens nye klatrebane eller køre på mooncars. Der er også udstillinger med veteranbiler, -motorcykler og -fly i Veteranmuseet.

Mød hekse, trolde og Dracula

I år er der flere aktører end nogensinde til at levendegøre halloween-temaet. Gæsterne kan nemlig møde omkring 15-20 udklædte aktører hver dag rundt om i haven, når de besøgende skal skræmmes.

Aktørerne bliver sminket i op til to timer, så selv om de ligner en rigtig heks, trold eller Dracula, er de det naturligvis slet ikke.

Hver dag i efterårsferien er der snobrødsbagning med zombiefingre og blodpuré. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce