Annonce
Indland

Uheldene fortsætter: Lang kø tirsdag morgen på E20

Flere uheld lige efter hinanden skaber massive køer på motorvejen uden om Odense tirsdag morgen og formiddag. Foto: Kim Rune

Der er tirsdag morgen sket flere uheld på den Fynske Motorvej. Der er ved nitiden kø i retning mod Odense fra Kildebjerg til Odense S (afkørsel 51).

Annonce

Den Fynske Motorvej er tirsdag morgen plaget af uheld med følgende køkørsel. Det oplyser Vejdirektoratet.

Et uheld spærrede ved ottetiden det østgående spor på den Fynske Motorvej mellem Odense SV (52) og Odense S (51). Ifølge Vejdirektoratet var der flere biler impliceret i uheldet.

Politi og redningsmandskab var hurtigt på stedet, men den første melding fra Vejdirektoratet var, at oprydningen tidligst ville være slut klokken 8.45. Allerede klokken 8.15 kunne Fyns Politi dog meddele, at arbejdet på stedet var slut, og at trafikken atter kørte.

Der er dog ifølge Vejdirektoratet opstået en kø, der ved nitiden strækker sig cirka fra før Blommenslyst-afkørslen (53, Odense V) og frem til Odense S (51).

Køen skyldes dels morgenens tidligere uheld, dels et nyt uheld som er sket mellem Kildebjerg Syd og afkørsel 53. Vejdirektoratet oplyser, at det højre spor er spærret, og at vejhjælp ventes fremme klokken 9.20.

Man skal regne med forlænget rejsetid frem til Odense i resten af myldretiden - op til 20 minutter, oplyser Vejdirektoratet.

Flere uheld lige efter hinanden skaber massive køer på motorvejen uden om Odense tirsdag morgen og formiddag. Foto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB's pokalmodstander har trukket stikket

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce