Annonce
Nyborg

Uheld på Fynske Motorvej: Lastbil påkørte midterautoværn

Fynske Motorvej er torsdag aften delvis afspærret mellem afkørsel 46 og afkørsel 47 i vestlig retning på Østfyn. Foto: Peter Krogh Frausing
Fynske Motorvej på Østfyn er torsdag aften delvis afspærret i vestlig retning. Oprydning er i gang og kan betyde, at motorvejen kortvarigt vil være helt lukket.
Annonce

Fyn: En lastbil påkørte torsdag aften midterautoværnet på Fynske Motorvej, og derfor en en strækning på Østfyn delvist afspærret, indtil der er ryddet op.

Uheldet skete klokken 21.19, da en lastbil kom kørende i vestlig retning, og mellem afkørsel 46 Nyborg V og afkørsel 47 Langeskov påkørte han midterautoværnet. Lastbilen holder nu i midterrabatten.

- Uheldet betyder, at bilister i vestlig retning kun kan passere uheldsstedet i nødsporet, siger Milan Holck Nielsen, vagtchef i Fyns Politi.

Chaufføren, som ikke er kommet til skade, har formentligt påkørt autoværnet som følge af uopmærksomhed. Politi og redningsmandskab er på stedet og er i gang med oprydningen.

- På et tidspunkt senere torsdag aften skal vi have en sværtransport til at fjerne lastbilen, og når det sker vil motorvejen været helt afspærret i en kortere periode, siger vagtchefen.Uheldet betyder, at bilister i vestlig retning kun kan passere uheldsstedet i nødsporet.

Milan Holck Nielsen, vagtchef, Fyns Politi.
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce