Annonce
Nordfyn

Uheld i morgentrafikken: Varevogn stak af efter påkørsel

Lasse Holsts mørke VW transporter fik smadret siderude og spejl og skader hen ad siden. Privatfoto

Morud: 25-årige Lasse Holst fra Nørre Højrup vil gerne i kontakt med eventuelle vidner efter et uheld i morgentrafikken mandag morgen.

Klokken 06.55 var Lasse Holst og hans kæreste på vej mod Lasses arbejdsplads i Vissenbjerg, inden kæresten skulle fortsætte i hans bil mod Odense.

- I et blødt sving udenfor Morud, kan vi se den her hvide kassevogn, der meget pludseligt kommer over i vores vejside. Der lyder et kæmpe brag og så får vi glasskår fra sideruden og stumper af spejlet blæst ind i ansigtet, fortæller Lasse Holst.

Mens han og kæresten må køre chokerede ind til siden i deres mørke VW Transporter, fortsætter den hvide kassevogn mod Morud, som om intet var hændt.

Annonce

Alvorligt chok

Selvom kæresteparret begge blev ramt i ansigtet af glasstumper, så endte uheldet med kun at give materiel skade og et alvorligt chok.


Mit indtryk er, at chaufføren sad og kiggede på en skærm eller en telefon. Han var i hvert fald ikke opmærksom, da vejen pludselig drejede. Det er jo helt hovedløst.

Lasse Holst


- Mit indtryk er, at chaufføren sad og kiggede på en skærm eller en telefon. Han var i hvert fald ikke opmærksom, da vejen pludselig drejede. Det er jo helt hovedløst. Der er ridser hele vejen hen af siden på min bil, så det har jo været så tæt på at gå helt galt, som det næsten kan, siger Lasse Holst.

Annonce

Efterlyser vidner

Ved sammenstødet var han så chokeret, at han ikke fik set model eller mærke på den modkørende bil. Men det var en hvid varevogn i Fiat Iveco-størrelse og såvidt Lasse Holst kunne nå at se havde den ikke store synlige firmalogoer men en lift bagpå.

- Jeg ved, at der kørte en fire-fem biler bag varevognen, så jeg tænker nogle af dem er blevet ramt af stumper, siger Lasse Holst, der håber, at nogen har set noget og kan hjælpe med at finde frem til kassevognen.

Eventuelle vidner bedes kontakte Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce