Annonce
112

Ugen begynder med en afhøring: Mand mistænkes for flere indbrud

Politiet skal mandag formiddag afhøre en 30-årig mand, som natten til mandag blev taget på fersk gerning under et indbrud i Kirkens Korshær i Svendborg. Politiet mistænker manden for yderligere to indbrud i nat. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
30-årig mand fra Svendborg formodes at have begået tre indbrud natten til mandag. Han blev taget på fersk gerning i Kirkens Korshær.
Annonce

Svendborg: Mandag morgen sidder en 30-årig mand fra Svendborg-området anholdt og venter på at blive afhørt på politigården i Odense. For han havde ikke heldet med sig i nat.

Klokken 3.08 blev han anholdt af politiet, da han var i færd med et indbrud i Kirkens Korshær på Dronningholmsvej i Svendborg.

- Der var en anmelder, som kunne høre lyde fra varmestuen og se, at der blev tændt lys. Det er jo usædvanligt på det tidspunkt, og så blev vi tilkaldt, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen.

Politiet mistænker manden for også at have været på spil tidligere på natten. Klokken 1.52 var der indbrud i en personbil, som holdt parkeret på Faaborgvej i Svendborg, og godt en time senere, klokken 2.55, fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en kælderlejlighed på Dronningholmsvej.

- Det er nogle spor og et signalement, som gør, at vi kæder de tre indbrud sammen, siger vagtchefen.

Han kan endnu ikke fortælle, om politiet har fundet nogen koster fra de tre indbrud, fordi efterforskningen stadig er i gang.

I løbet af mandag formiddag bliver den 30-årige afhørt, og politiets jurister tager derefter stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce