Annonce
Nordfyn

Uffe udlover 50.000 kroner i dusør: - Jeg har det af helvede til

Den stjålne bil er en Volkswagen Touran personbil årgang 2005. Privatfoto
Uffe Blessing Christensen udlover 50.000 kroner i dusør for at finde frem til gerningsmænd, der mandag begik indbrud i hans hjem og blandt andet stjal hans bil, som han som er stærkt afhængig af.

Agernæs: Hvis man ser en mørkegrå Volkswagen Touran med registreringsnummeret BY 70 679, er der god grund til være vaks. Bilen tilhører nemlig Uffe Blessing Christensen, der bor i Agernæs. Mandag (22.7) i tidsrummet mellem 11.00 og 12.35 blev bilen og andre kostbare ting stjålet fra Uffe Blessing Christensens bolig.

- De har brudt ind i huset og rodet det hele gennem, lyder det fra Uffe Blessing Christensen, der dagen derpå er stærkt oprevet over hændelsen. Han havde svært ved at fatte det, da han kom hjem fra en køretur med sin datter og kunne se, at der, mens de havde været væk, havde været indbrud:

- Jeg havde det af helvede til. Jeg kunne slet ikke engang gå ind i huset, det gjorde min egen datter. Jeg er lungetransplanteret, og jeg kan ikke gå to meter. Jeg får ilt 24 timer i døgnet og kører normalt i kørestol, siger han.

Bilen, som blev stjålet, er en bil, som Uffe Blessing Christensen er stærkt afhængig af. Størrelsen gør nemlig, at han har plads til sin kørestol.

Derfor, og fordi det er en en principsag, har han udlovet en dusør på 50.000 kroner i et Facebook-opslag, hvis man finder frem til gerningsmanden eller gerningsmændende, så Uffe kan få sine ejendele tilbage igen.

- Om han kommer død eller levende, er jeg ligeglad med, siger han.

Annonce
Vinduespartiet til terrassedøren er også blevet ødelagt, efter tyvene har rodet boligen igennem for værdier. Privatfoto

Guldarmkæde også stjålen

Ud over folkevognen der blev stjålet, så fandt tyvene også et par computere, nogle bilnøgler til forskellige biler og ikke mindst en stor og kostbar guldarmkæde, som tilhører hans veninde.

Uffe Blessing Christensen forklarer, at politiet mener, at det var et impulsivt indbrud, da tyven eller tyvene havde brugt redskaber til at bryde ind med, som allerede lå på matriklen.

- Ellers ville de have haft et koben med, hvis det havde været planlagt, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce