Annonce
Assens

Udviklingsplaner på havnen skaber debat - nogle er begejstrede, andre kan ikke se meningen med det milliondyre projekt

Et fyrtårn skal bygges på pladsen foran multiteket. Illustration: WE architecture / byMunch By- og Landskabsdesign / Regnestuen + JL engineering / INN Tegn & Byg/Assens Kommune
Annonce

Mandag offentliggjorde Assens Kommune, hvordan nogle af de store udviklingsplaner på havnen i Assens kommer til at se ud rent visuelt.

Men projektet, der i alt har en økonomisk ramme på 20 millioner kroner, skaber debat blandt borgerne i Assens Kommune.

Nogle mener, at det nye multitek, der blandt andet skal indeholde et bibliotek, vil skabe nyt liv i byen, mens andre mener, at det er en forkert prioritering af kommunens penge. Det står klart, når man gennemgår kommentarsporet under Fyens Stiftstidendes offentliggørelse af artiklen på Facebook.

Lene-Marie Lund skriver: "Det er virkelig flot. Et kæmpe løft af byen og havneområdet! Vi glæder os til at anvende de spændende faciliteter."

Lige omvendt har Helena Fauerholdt Petersen det med projektet: "Så man har siddet og skåret helt ind til benet på specialområder, sygeplejen, ældreområdet, kulturen og nulstillet udvalgenes gæld for at lave en bygning på havnen?", spørger hun i kommentarfeltet.

Byrådsmedlemmet Betina Signe Christiansen, tidligere medlem af DF, nu medlem af det nye parti De Lokalnationale, har også svært ved kun at udvise begejstring for projektet: "Det ser super flot og meget "storbyagtigt" ud, ment i positiv forstand. Men så længe vi ikke har en infrastruktur der understøtter, at folk tager til Assens og bruger faciliteterne, så finder jeg det ret problematisk at bruge så mange penge på et projekt, der måske kun kommer ganske få af kommunens borgere til gode", skriver hun.

Tidligere byrådsmedlem for De Konservative Ena Kidholm Nørgaard opfordrer til, at man ser positivt på den kommende udvikling: "Husk at lade være med at sammenligne pærer og bananer (til jer der er negative). Det er fantastisk, at Assens Kommune og ikke mindst Assens by får et løft. Det trænger vi til. Det ser spændende ud, og jeg glæder mig i hvert fald til, det står færdigt", skriver hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce