Annonce
Kerteminde

Udviklingschef: Den nye butik får et lidt mere rå look og kan stå klar til næste år

Carsten Hadsbjerg er udviklingschef i Netto. Arkivfoto: Lars Møller
Netto har igennem flere år søgt efter en placering til en større butik i Kerteminde. Udviklingschef i Netto, Carsten Hadsbjerg, håber den nye butik er klar til næste år.
Annonce

Sidste år fortalte du til avisen: "Hvis der var der noget, vi kunne tænke os, så var det en stor butik i Kerteminde." Er det jeres drømmeplacering, I har fundet her?

- Vi har en butik i Kerteminde, som er tiden er løbet fra. Den er for lille og for trang at komme rundt i, og den er ganske enkelt svært tilkommelig i det hele taget. Parkeringspladser er jo heller ikke en vare, som vi har mest af på hylderne i Kerteminde, så vi har igennem rigtig mange år søgt en anden placering, og det er jo så lykkes os i samarbejde med Kerteminde Kommune.

Hvorfor er det den nye grund en god placering til en Nettobutik?

- Vi lægger os i et område af midtbyen, hvor vi i forvejen er repræsenteret. Det er vigtigt for os, at vi får mere plads, og vi arbejder i øjeblikket med et nyt koncept, som vi er ved at rulle ud i vores 520 butikker, og det kan vi jo rulle ud i Kerteminde. Det betyder mere plads til kunder - et lidt mere afrettet koncept, hvor vi kigger lidt mere ind i, hvad kunderne vil have i dag. Samtidig med, at vi kan tilbyde en hel masse parkeringspladser, som i høj grad har været en mangelvare.

Vil parkeringspladserne være tidsbegrænsede?

- Der er et spørgsmål, som vi bliver nødt til at se an, når sæsonen starter for Kerteminde. Som udgangspunkt ønsker vi, at vores parkeringspladser er tilgængelige for vores kunder.


Vi har igennem rigtig mange år søgt en anden placering, og det er jo så lykkes os i samarbejde med Kerteminde Kommune.

Carsten Hadsbjerg


Der er mulighed for at bygge 1200 kvadratmeter, hvor stor en butik vil i opføre?

- Hver en kvadratmeter.

Hvordan vil kunderne mærke, at der kommer en ny Netto?

- De vil opdage en butik, der har lidt mere nordiske farver. Et lidt mere rå ”look”. Vi bruger rigtig meget træ indvendigt. Man kommer ind i en ny ferskafdeling i butikken, hvor der er et udvidet sortiment både på frugt og grønt, men også på det vi kalder ”convenience”-varer, altså friske salter, juice, med videre.

Hvad tror du, chancen er for, at en anden dagligvarebutik ser de her planer og tænker: Hovsa, det er da en god ide, Netto har fået, den placering snupper vi lige?

- Det har jeg svært ved at svare på, men jeg har da en ide om, at man igennem mange år fra mange forskellige kæder har været interesseret i at komme til Kerteminde, så jeg kunne da godt forestille mig, at det har en vis interesse.

Tror du, I vinder udbuddet?

- Vi har igennem længere tid kæmpet med en for lille butik, så jeg håber da i høj grad, vi bliver præmieret med en ny butik i Kerteminde.

Hvis I vinder, hvornår kan I så slå dørene op for en ny butik?

- Nu har vi det her offentligt udbud foran os, det skal afklares først. Derefter har vi en periode, hvor vi skal diskutere med Kerteminde Kommune, hvordan de ønsker butikken skal se ud.

- Vi kunne godt tænke os at være en del af det her maritime miljø, der er i Kerteminde, og det ved jeg, Kerteminde Kommune også gerne vil have, så vi sætter os ned og kigger på, hvad for en model det skal være.

- Men det kunne da være lækkert, at der stod en ny butik i slutningen af næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce