Annonce
Erhverv

Udviklingschef del af ejerkredsen: - Det er en rigtig god investering og det styrker fællesskabet

Michael Hansen Buur, Flowit, har investeret i en bid af selskabet, han har arbejder i siden 2012. Foto: Jakob Haugaard Christiansen
Michael Hansen Buur, 40, år har arbejdet ni år i FlowIT. Han har været interesseret i at købe sig ind i flere år og glæder sig over, at det nu er lykkedes.

Hvordan reagerede du på muligheden for at blive del af ejerkredsen i FlowIT?

Det blev jeg rigtig glad for, for det er noget, flere af os har været interesseret i igennem nogle år. Vi kan se, at det er en god forretning, vi har. Vi har et godt produkt og nogle meget tilfredse kunder, så det er en god forretning at investere ind i. Det giver god mening.

Så du havde ingen betænkeligheder ved at gå fra at være ansat til også at være medejer?

Annonce

Ikke rigtigt nej. Vi skulle dog lige tale om, hvordan muligheden skulle være for at komme ud af ejerskabet igen, hvis man af den ene eller anden grund skulle flytte eller skifte job. Det kan der være mange grunde til. Det skulle være muligt, men omvendt skulle det heller ikke være for let, på den måde er vi jo alle i samme båd som Karsten nu, hvor vi også har interesser i virksomheden.

Var du overrasket over, hvor mange der ville investere?

Ja, jeg havde nok ikke regnet med, at det var så mange. I min afdeling har alle investeret, og det er jo langt over halvdelen af alle ansatte, som nu er medejere.

Hvad betyder det?

Folk er allerede meget dedikerede til virksomheden og hinanden. Det har stået klart både før og under corona, men det her gør jo bare, at vi opnår en endnu større grad af fællesskab.

Hvad er dit mål investeringsmæssigt?

Vi har en god forretning i dag, hvor vi sagtens kan sælge vores produkter, så jeg var slet ikke i tvivl om at det er en god investering. Nu, hvor man er blevet medejer, er drømmen da nok, at der kommer nogen udefra og laver det store opkøb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Kerteminde

Måle-fremstød på Champs Elysee: Røgeriet Hindsholm skal repræsentere Danmark i Paris

Annonce