Annonce
Odense

Udvikling: Nordens største osteopatklinik åbner i Odense

Mette Nordly Pedersen, uddannet fysioterapeut fra næstved, og uddannet osteopat mastergrad ved IAO. Pressefoto
Aarhus Osteopati har mange patienter, der tager turen fra Fyn til Vejle for at få hjælp til helbredsproblemer. Nu kan de i stedet sætte kursen mod Thorslundsvej i Odense C.

Odense-afdelingen ledes af osteopat og fysioterapeut Martin Kraft, der selv er bosat i Odense, men har arbejdet i Vejle-afdelingen det sidste år. Han ser frem til at kunne hjælpe endnu flere fynboer end dem, der har fundet vej til klinikken i Vejle.

- Odense er en by i udvikling og danner centrum for mange omkringliggende byer, og vi kan se, der er et stort behov for en større osteopatklinik. Både fordi vores klinik i Vejle får flere og flere henvendelser fra Odense og omegn. Men også fordi osteopati er på vej til at blive mere kendt på Fyn som en behandlingsform, der kan noget særligt, siger Martin Kraft

Klinikchef, Martin Kraft. Pressefoto

Bagvedliggende årsager

Osteopati bygger på en 4-5 årig videregående uddannelse for fysioterapeuter, kiropraktorer og læger. Uddannelsen giver en dyb forståelse af kroppens helheder og sammenhænge - f.eks. sammenhængen mellem led, muskler, bindevæv, organer og nervesystem.

- Som osteopater undersøger og behandler vi samtlige systemer i kroppen. Vi stræber efter at finde den bagvedliggende årsag til en patients smerter eller symptomer, for at skabe en varig bedring. Det er en tilgang, der giver rigtig meget mening og giver gode resultater, også for mennesker der har døjet med kropslige problematikker i årevis, siger Martin Kraft.

Fakta

Osteopater undersøger, behandler og forebygger dysfunktioner i hele kroppen. De behandler med deres hænder led, muskler, organer og bindevæv for at normalisere kroppens funktioner. Formålet er at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Aarhus Osteopati er nordens største osteopat klinik med pt. 43 behandlere og afdelinger i Aarhus, København, Vejle, Aalborg og Herning. Klinikken i Odense åbner onsdag den 17. november.

Klinikken i Odense starter med 3 behandlere

Du kan booke via www.aarhusosteopati.dk

Stærkt fagligt miljø

Lande som England, Tyskland og USA har i mange år haft osteopater ansat i sundhedsvæsenet. I 2018 blev osteopater autoriseret som en del af det danske sundhedvæsen. Siden har Aarhus Osteopati taget tigerspringet fra at være en stor og velrenommeret klinik i Aarhus til at være landsdækkende, med klinikker i København, Vejle, Aalborg, Herning og nu Odense. Odense-klinikken bliver dermed en del af et stærkt fagligt miljø, der kommer patienterne til gavn.

Som osteopat ser du alle typer af helbredsproblemer - det være sig rygsmerter, sportsskader, fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsproblematikker, migræne eller kolik hos spædbørn

Martin Kraft, klinikchef

- Det er fantastisk at være en del af et stort hold, der virkelig bryder isen for osteopati i Danmark. I Aarhus Osteopati er vi så mange osteopater og osteopatstuderende, at vi får skabt et helt særligt læringsmiljø. Vi dygtiggør hinanden samtidig med, at vi løbende får uddannelse og supervision.

- Som osteopat ser du alle typer af helbredsproblemer - det være sig rygsmerter, sportsskader, fordøjelsesproblemer, graviditets- og efterfødselsproblematikker, migræne eller kolik hos spædbørn. Det er vigtigt med en ensartet og høj kvalitet i behandlingen, uanset hvad du søger hjælp til, siger Martin.

Aarhus Osteopati behandler alt fra spædbørn til ældre og sportsskader til mavetarmproblemer. Mette Nordly Pedersen, uddannet fysioterapeut. Pressefoto

Godkendt til uddannelse

Martin Kraft tilføjer, at man i Aarhus Osteopati-faciliteter nu også kan uddanne sig til osteopat, i samarbejde med et engelsk universitet. Foreløbig er klinikkerne i Vejle og København godkendt som uddannelsessteder.

- Måske kan vi på sigt også uddanne osteopater her i Odense. Det kunne være næste mål, på osteopatiens udviklingsrejse i det fynske, siger Martin.


Navne For abonnenter

Christian er manden bag baren på Carlsens Kvarter: - Der er mere i det end at stå hernede i en blomstret skjorte

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Odense

Journalist flytter ind i det nye Vollsmose: - Ved første øjekast ligner det slet ikke, at her bor nogen

Kerteminde For abonnenter

Se alle billederne: Bruger millioner på lækre detaljer i renovering af Ulriksholm Slot: Møblerne er til gengæld Ikea og genbrug

Odense

Ny passage: Kom tørskoet fra letbanen til Rosengårdcentret

Middelfart

Ny turistchef på plads: Forlader Strynø og flytter til Middelfart

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Middelfart For abonnenter

Alt var egentlig klar til at gå i jorden: Men nu er det maritime center igen i vanskeligheder

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Kinesere og amerikanere henter europæisk træ: Danmarks største savværk har ikke udsigt til lavere træ-priser foreløbigt

Nyborg For abonnenter

Meldte sig selv efter 100 overgreb: 61-årig anklaget for overgreb på datter og barnebarn

Tip til virksomheder, der er lamslået over reformaftale: Ansæt en rumæner med et godt netværk

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Rekordregnskab og ordrebogen bugner: Dropper møgopgaver i København og tjener styrtende på Fyn

Odense For abonnenter

Kritik af dybe kratere i asfalten ved testcenter: Skal folk have ødelagt deres biler eller falde?

Nordfyn

Transformatorstation i flammer:  Over 1000 fynboere ramt af strømafbrydelse