Annonce
Erhverv

Udvider med stort showroom i gammelt snedkerværksted: Vamdrup-bilforhandler vil fyre op under salget

Sælger Steffen Schelde (tv.) og indehaver af Dit Autohus Monir Khaksar i det nye showroom. Monir Khaksar startede Dit Autohus på Industrivej 30 i 2011, og i 2014 udvidede han med klargøringsværksted og et lille showroom med plads til syv biler på nabogrunden. Endnu en grund og et stort showroom er nu føjet til. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Indehaver af Dit Autohus i Vamdrup Monir Khaksar udvider igen - denne gang med et 650 kvadratmeter stort showroom. Millionrenoveringen er tænkt som en langsigtet investering, der skal være med til at sikre mere salg.
Annonce

Vamdrup: Trods et mere begrænset salg i 2020, har der bestemt ikke været stille hos Dit Autohus i Vamdrup. Indehaver Monir Khaksar har nemlig udvidet endnu engang, så virksomheden, der både består af værksted og salg af brugte biler, nu også indbefatter en 650 kvadratmeter stor hal med plads til op mod 40 biler.

Dermed breder Dit Autohus sig nu både over Industrivej 26, 28 og 30.

- Det er tænkt som et showroom, hvor folk kan komme og kigge på bilerne. Det er bedre for bilerne at komme ind, for de kan faktisk stå og blive både beskidte og fugtige udenfor, og så skal kunderne heller ikke stå ude i regnen. Planen er, at vi nu også vil bygge et nyt værksted i forlængelse af hallen, siger Monir Khaksar.

Annonce

Langsigtet investering

Hallen, der tidligere var et ældre snedkerværksted, er købt for 2,2 millioner kroner. Efter en gennemgribende renovering til godt en million kroner, hvor kun ydervægge og tag er bevaret, er showroomet nu klar til at blive taget i brug.


Da landet lukkede ned første gang, gik salget faktisk op. Folk fik nok tid til at sidde derhjemme og se på bil. Men efterfølgende faldt det noget i coronatiden, og efter sommerferien, hvor regeringen begyndte at snakke om at hæve afgifterne, solgte vi næsten ikke nogen biler.

Steffen Schelde, sælger


Udvidelsen sker som en langsigtet investering, hvor en bedre præsentation af bilerne gerne skal munde ud i mere salg. Under alle omstændigheder forventer Monir Khaksar, at 2021 bliver et bedre år for Dit Autohus, end det forgangne år har været.

- Det har været et lidt skidt salg i 2020. Da landet lukkede ned første gang, gik salget faktisk op. Folk fik nok tid til at sidde derhjemme og se på bil. Men efterfølgende faldt det noget i coronatiden, og efter sommerferien, hvor regeringen begyndte at snakke om at hæve afgifterne, solgte vi næsten ikke nogen biler, siger Steffen Schelde, der er sælger hos Dit Autohus.

Dit Autohus planlægger at afholde et stort Åbent Hus, når det igen bliver muligt at invitere mange indenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce