Annonce
Faaborg-Midtfyn

Udstilling rykker ud i vinduer og på sociale medier

Pernille Nederlands udstilling af papirklip kan opleves i stationsbygningens vinduer. Foto: René Johansen
Annonce

Ringe: Efter planen skulle det her i januar have været muligt at muligt at besøge udstillingslokalet i stationsbygningen, hvor Pernille Nederland udstiller sine papirklip.

Men corona-restriktioner har sat en stopper for den mulighed - og så alligevel ikke. Bestyrelsen i Liv i Stationen har nemlig været i det kreative hjørne, og klippene er nu sat op i stationsbygningens vinduer, så interesserede udefra kan nyde udstillingen samtidig med, at restriktioner og retningslinjer overholdes.

Desuden laver bestyrelsesmedlem og musiker Hans Henrik Pedersen en diasserie med klippene. Han vil improvisere over klippene, og sammen med små historier om udvalgte klip, leveret af Pernille Nederland, skal serien køre som en supplerende udstilling på de sociale medier, oplyser Liv i Stationen.

- Det bliver en rolig improvisationsmusik, som ikke tager opmærksomheden fra klippene, men som forhåbentlig hjælper tilskueren ind i et rum af fantasi og leg, siger Hans Henrik Pedersen.


Det bliver en rolig improvisationsmusik, som ikke tager opmærksomheden fra klippene, men som forhåbentlig hjælper tilskueren ind i et rum af fantasi og leg.

Hans Henrik Pedersen


Annonce

Kreative løsninger

Pernille Nederland har tegnet og lavet papirklip i mange år.

- Jeg er meget glad for Stationens kreative løsninger i forhold til at få udstillingen op at køre, på trods af corona. Og så glæder jeg mig til samarbejdet med Hans Henrik om at få inviteret folk til at opleve klippene i en helt anden ramme, end de oprindeligt var tænkt, siger Pernille Nederland.

Pernille Nederlands papirklip kan opleves fra nu af i vinduerne og på Stationens Facebookgruppe og Instagramkonto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce