Annonce
Nordfyn

Udstillede roser for 3000 kroner stjålet

De stjålne roser stod i store potter og er formentlig blevet transporteret bort i en bil. Privatfoto
Rosenfestivalen er aflyst. Som et plaster på såret er Bogense pyntet op med roser. Et flot syn, der natten til onsdag blev skæmmet af et stort rosentyveri.
Annonce

Bogense: Roser symboliserer kærlighed, og det siges, at alene duften og synet af den flotte plante kan bidrage til indre ro og balance.

Der var dog intet kærligt eller afbalanceret over den reaktion, som indtraf hos en eller flere personer, da de natten til onsdag fik øje på de udstillede roser i Bogense midtby. Som bekendt er Rosenfestivalen aflyst, og som et plaster på såret er der i Bogense og i andre nordfynske byer opsat store beplantninger med roser.

Til glæde for de mange turister, der for tiden besøger Bogense. Men onsdag morgen blev man mødt af et trist syn. 28 store, flotte roser var fjernet. 15 af dem fra Adelgade/Østergade og og resten ud fra den beplantning, der står ud for Nordfyns Bank.

John Jensen, næstformand i foreningen Nordfyns Rosenfestival, ærgrer sig mest over, at nogle mennesker åbenbart ikke forstår og ikke kan respektere, hvilket arbejde fra frivillige kræfter, der ligger bag rosen-forskønnelsen af Bogense. Privatfoto

Rosentyveriet løber op i en samlet værdi af cirka 3000 kroner, fortæller John Jensen, næstformand i foreningen Nordfyns Rosenfestival.


Det er ikke så meget pengene. Jeg ærgrer mig mest af alt over, at der er nogle, som ikke forstår, at de ødelægger alt det frivillige arbejde, der ligger bag. Jeg synes, det er så skammeligt

John Jensen, næstformand i foreningen Nordfyns Rosenfestival.


- Det er ikke så meget pengene. Jeg ærgrer mig mest af alt over, at der er nogle, som ikke forstår, at de ødelægger alt det frivillige arbejde, der ligger bag. Jeg synes, det er så skammeligt, siger John Jensen.

Annonce

Sikkert hentet i bil

Han fortæller, at enkelte roser, der i store spande er plantet i jord, også er blevet forsøgt taget. De er heldigvis ikke bare sådan at rykke op, så det tyveri lykkedes ikke.

- Men jeg håber da, at de fik torne i fingrene, da de forsøgte, siger John Jensen.

Ligeledes kan man håbe på, at mistanken bliver vakt, hvis der et eller andet sted befinder sig en kvinde, som netop har fået en buket med 28 store, flotte roser af sin kæreste. Hvilket nok ikke er videre sandsynligt. De stjålne roser stod i potter. De var så store, at de formentlig er blevet transporteret bort i en bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce