Annonce
Erhverv

Udsolgt af sæsonpladser allerede: - Det er vitterlig Danmarkferie i år

Kyst Camping Bogense havde allerede midt i februar 2021 udsolgt af sæson- og forårspladser. Arkivfoto: Ole Friis
For første gang i flere år er både sæsonpladser, forårsplader og hytter på Kyst Camping Bogense udsolgt længe før campingpladsen åbner den 28. marts.

Bogense: Det kan mærkes hos Kyst Camping Bogense, at corona stadig har sit tag i samfundet, eller i hvert fald i danskernes ferieplanlægning.

For første gang i flere år har de nemlig allerede nu udsolgt af sæsonpladser. "Det er vitterlig Danmarkferie i år" har pladsen derfor meldt ud på Facebook samtidig med en utvetydig opfordring til at være hurtig, hvis man vil sikre sig en ferie på pladsen. Indehaver Heidi Seide Jacobsen:

- Det er jo simpelthen fordi, at så mange danskere vælger at holde ferie hjemme i Danmark i år på grund af corona og usikkerhed med restriktioner. Både vores sæsonpladser og faktisk også vores forårspladser - altså dem der kommer til påske og tager afsted til sankt hans - er allerede optaget. Og det altså nogle år siden, at vi har oplevet det sidst.

Samtidig er også campingpladsens hytter udsolgt i sommerferien - noget, som campingparret først plejer at opleve, når kalenderen viser maj.

Sæsonpladserne går fra 28. marts til 12. september. Forårspladserne fra 28. marts til 30. juni. Sammenlagt fylder de cirka en fjerdedel af campingpladsen. De resterende 75 procent er pladser til de "løse" turister, der kan bookes for korte perioder ad gangen.

Annonce

Afhængig af åbne butikker

Forud for sæsonens åbning har Heidi Seide Jacobsen og manden Rehné arbejdet med at renovere den sidste servicebygning på pladsen, som endnu ikke har fået en overhaling i de 20 år, de har været campingmor og -far på stedet.

Heidi Seide Jacobsen har sammen med Rehné Jacobsen været indehaver af Kyst Camping Bogense siden 2001. Arkivfoto: Emil Hermann

- Vi har taget al indmaden ud og bygget den op på ny, og det bliver også dejligt at få det gjort, især når vi kan se, at der kommer mange gæster til Bogense - så vil vi jo gerne have, at det tager sig ud fra sin bedste og lækreste side.

Tilbage har de bare at ønske, at bylivet i Bogense får åbnet ordentligt op, inden campingsæsonen for alvor er gået i gang.


... én ting er, at vi synes, at Kyst Camping er et dejligt sted, som vi elsker - vi ved jo godt, at vi lever af infrastrukturen. At folk kan gå ud og spise, at de kan gå op i byen og handle - det er en meget stor del af at holde ferie i Bogense.

Heidi Seide Jacobsen, campingpladsejer


- Vi håber jo så bare - for det er noget af det, vi er afhængige af - at både butikker og restauranter får lov at holde åbne. For én ting er, at vi synes, at Kyst Camping er et dejligt sted, som vi elsker - vi ved jo godt, at vi lever af infrastrukturen. At folk kan gå ud og spise, at de kan gå op i byen og handle - det er en meget stor del af at holde ferie i Bogense.

- Det har faktisk meget at sige for vores gæster, at der er kombinationen af hav og by på samme tid. Ellers kunne vi jo lige så godt ligge på en plads langt ude på en mark, hvis butikkerne alligevel er lukkede, mener Heidi Seide Jacobsen.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce