Annonce
Faaborg-Midtfyn

Udskældt bygning har også sine fans: Hylder Helios for at skille sig ud

Køn er den ikke, men det er jo som bekendt indholdet der tæller, noterer Hanne Jacobsen.

Faaborg: Kritikerne synes at være i overtal, når det gælder holdninger til, hvad faaborgensere mener om facaden på Helios. Eller måske føler kritikerne bare stærkere, og gør mere ud af at lade deres synspunkter komme frem? Men der er altså også en del borgere, der mener, at Helios klæder Faaborg - eller bare synes at indholdet er meget vigtigere end udseendet.

Her er nogle af de synspunkter:

Søren Zifeldt Madsen: Flot bygning som passer ind og fint viser nyt og gammelt passer sammen. Den er udført med respekt og toner af det gamle Helios Teater. Er noget grimt i det område, er det den gamle stationsbygning overfor - og de røde skilte på Jannies Dancebar.

Søren Stensbo-Smidt: Fantastisk bygning med tilsvarende udsmykning og indhold. Flot og modigt af kommunen. Et stort plus til byen.

Maj Nielsen: Jeg synes bygningen er ok flot. Indenfor er den funktionel og smuk.

Claus Andersen: Jeg er vild med det nye Helios og den dejlige cafe. Kommer der så at sige hver gang, jeg er i Faaborg. 100 gange pænere end den gamle, grimme, gule bygning, som var der tidligere.

Mette Stig Nielsen: Jeg er rigtig glad for Helios - ude som inde. René Sørensen: I en pittoresk by som Faaborg spiller det udseendesmæssige selvfølgelig en rolle. Det gamle Helios var i mine øjne ikke særlig kønt. Jeg kan godt lide den 'nye' bygning, som har et moderne og tidssvarende udtryk.

Leif Henningsen: Den er flot og det synes vore gæster også, den passer perfekt ind i den nytænkning der sker på hele havnefronten.

Lars Uldum Skjærbæk Løvendahl: Hvor er det godt Faaborg følger lidt ned tiden.

Søren Hillers: Jeg er glad for både udseende og indhold. Der må godt være noget, der skiller sig ud

Kim Krog Jørgensen: Den ser ud, som den ser ud - nyd den og brug den.

Brian Juul Jørgensen: Indrømmet, det ligner noget, der ikke er færdigt. Men jeg opholder mig mest indendøre, så dybest set er jeg ligeglad.

Hanne Jacobsen: Ja, køn er den ikke, men det er jo som bekendt indholdet der tæller.

100 gange pænere end den gamle, grimme, gule bygning, som var der tidligere, synes Claus Andersen med henvisning til, hvordan Helios tidligere så ud. Arkivfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce