Annonce
Fyn

Udsigt til regn, regn og regn: Vær klar med paraply og regntøj

Arkivfoto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix
Når fynboerne mandag morgen vågner op er der udsigt til dagsregn, som fortsætter de kommende dage.
Annonce

Der er al mulig god grund til at finde regntøj og paraply frem, når fynboerne mandag morgen skal af sted i skole eller på arbejde.

For vejrudsigten ser grum ud, hvis man ikke er til gråvejr og regnvejr, for det kommer til at regne betragteligt meget de kommende dage, fremgår det af prognoserne fra meteorologer i DMI.

Godt nok bliver det for årstiden ganske lunt med temperaturer op til 11 grader, men er man først blevet våd fra yderst til inderst kan det i sig selv være tænderklaprende. Ifølge meteorologerne loves der "regn det meste af tiden", hvilket med en let omskrivning formentligt er lig med regn, regn og mere regn.

Vinden bliver let til frisk, og ved kyster med pålandsvind op til hård fra øst og nordøst.

Hvornår bliver det så bedre, vil nogle sikkert gerne vide. Jo, når vi når frem til torsdag middag ser det ud til at være tørvejr, og det kan endda være, at solen en kort overgang bryder gennem de grå skyer. Med lysets aftagen frem mod årets korteste dag - og der er dog stadig halvanden måned endnu, før det er mørkt størstedelen af døgnet - er solgennembruddet torsdag dog næppe noget at se frem til. Dog ser det hele meget lysere ud næste weekend.

Man kunne også vælge at gøre som fuglene, nemlig drage sydpå. Eneste problem kan være, at der bliver så langt på arbejde eller i skole.

Man kunne gøre ligesom fuglene, der nu drager sydpå til varmere himmelstrøg. Foto: Jørgen Kirk via Scanpix 2019
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce