Annonce
Assens

Udrykning til plejehjem: - Det var fuldstændig udramatisk

Beredskab Fyn rykkede ud til Bofællesskabet Odensevej i Assens lørdag formiddag til en 'fuldstændig udramatisk' hændelse. Foto: Google My Maps
Annonce

Assens: Hvis man bor i nærheden af plejehjemmet Bofællesskabet Odensevej i Assens, kunne man lørdag formiddag måske opleve udrykning fra Beredskab Fyn.

Og kiggede man på hjemmesiden Odin 112, der viser udrykninger for hele landet, kunne første melding også lyde ret dramatisk, da beskrivelsen lød på, at der var en person fastklemt under en maskine eller lignende.

Men indsatsleder Per Johannesen kan fortælle, at formiddagens udrykning på ingen måde var i den alvorlige ende.

- Det er en ældre herre på et plejehjem, der har fået sin finger sat fast i en sengehest. Vi fik lidt olie på hans finger, og fik ham til at dreje hånden i den rigtige retning, og så kunne han selv trække fingeren ud igen, siger indsatslederen.

Den uheldige situation endte derfor heldigvis ikke i en større skade.

- Det var fuldstændig udramatisk, fordi han selv kunne tage den ud. Men når man står i sådan en situation, tænker man, hvad man lige gør, siger Per Johannesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce