Annoncørbetalt indhold

Udnyt pladsen i din lille lejlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Udnyt pladsen i din lille lejlighed

Når man er studerende eller ung, er det sjældent, at man har mulighed eller penge nok til at få fat i din største og lækreste lejlighed. Ofte vil man have et ret lille værelse i en lejlighed, man deler med nogle andre - og det er næsten også noget, man bliver nødt til at opleve som ung, da det giver nogle ret gode minder.

Annonce

Men hvordan indretter man sig egentlig hyggeligt i så lille en lejlighed med spejle, hvor man skal få elementer fra mange forskellige rum til at passe ind på meget lidt plads? Der er faktisk nogle ting såsom el ladcykel test, du kan gøre for at det bliver mere praktisk, og det kan du se mere om, hvis du kigger med herunder.


En sovesofa med chaiselong og nye spejle

Du skal selvfølgelig have et sted at sove, og hvis du gerne vil udnytte pladsen, så er det bestemt værd at overveje en sovesofa med chaiselong. Der er selvfølgelig muligheden, at du bare køber en ganske almindelig seng, da den også vil have den samme størrelse, men hvis du vælger en sovesofa med chaiselong, giver du dig selv lidt flere muligheden på dine få kvadratmeter.

Hvis du pludselig skal have et par venner over, så er det noget skønnere at kunne tilbyde dem en god siddeplads i en sofa, end at man skal ligge akavet i sengen. Med en sovesofa med chaiselong har du altså mulighed for selv at bestemme, hvornår du gerne vil have en sofa på værelset, og hvornår du bare gerne vil have, at det er en seng.


Kombineret skrivebord og spisebord

Når man er studerende, eller har noget arbejde, så er det en meget god ide at have et skrivebord, hvor man kan få ordnet alle lektier og praktiske ting - men man er sikkert også interesseret i et lækkert spisebord, hvor man kan invitere alle sine venner over til et lækkert måltid og nogle øl.

For de flestes vedkommende vil det være ret svært at få plads til både et skrivebord, spejle og et spisebord, og derfor skal man bare kombinere de to. Få et godt og rummeligt bord, hvor du kan sidde og få læst og lavet lektier, når behovet er for det, men hvor der også er plads nok til, at du kan få en masse venner forbi, når det er det, som du har behov for. Det er en smart og praktisk løsning, som sparer dig for en masse plads.


Hylder på væggene

I en lille lejlighed eller et lille værelse, kan det være begrænset, hvor meget gulvplads der er - særligt når man allerede har fyldt rummet op med sovesofa og bord. Men du har stadig brug for noget plads til opbevaring. Her kan din løsning eksempelvis være at lave opbevaringsplads på væggene, da det ikke vil tage så meget af din gulvplads. Så få hængt nogle fine hylder og måske endda skabe op på væggene, så du får endnu mere plads til alle dine ting.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.