Annonce
Sport

Udligning i sidste minut: Spænding intakt i bundstrid

Sønderhyskes Daniel Jensen, i midten, har med hjælp fra FCVs Michael Lumb udlignet i de sidste minutter med FC Vestsjlælland.

Sønderjyske og FC Vestsjælland delte point i en vaskeægte bundgyser.

Bundgys, skæbnekamp og nedrykningsbrag. Man kunne sætte mange flotte gloser på forventningerne til kampen mellem Superligaens nummer 12 og 10. Og forventningerne blev også nogenlunde indfriet, da Sønderjyske og FC Vestsjælland spillede 1-1 i Haderslev.

En pointdeling, der ikke gør den store forskel i regnestykket for begge klubber. Både Sønderjyske og FC Vestsjælland er nok yderst tilfredse med, at de ikke tabte point til en af de nærmeste konkurrenter. Noget, der ville se skidt ud i tabellen.

Til gengæld er begge holds trænere nok skuffede over, at det ikke lykkedes at vinde. Sønderjyske skal nemlig slå et hold som FC Vestsjælland på hjemmebane, hvis klubben vil gøre sig forhåbninger om at overleve i Superligaen.

Samtidigt er FC Vestsjælland nok også bitre over, at det ikke lykkedes at vinde en kamp, hvor holdet var foran det meste af kampen.

Men når det kommer til stykket, så fortjente hverken Sønderjyske og FC Vestsjælland at vinde kampen.

Med kampens resultat er det stadig helt og aldeles åbent i nedrykningsspillet. FC Vestsjælland har to point ned til stregen, og Sønderjyske har stadig fire point op til 10.-pladsen.

En plads, der bliver delt af netop FC Vestsjælland, AGF og Randers FC.

FC Vestsjælland-træner Ove Pedersen havde valgt at stille til start uden en decideret angriber. I stedet agerede Rasmus Festersen spydspids.

Og det viste sig at være en god idé. I hvert fald var det ham, der gjorde det til 1-0, da han fik skovlet bolden forbi Sønderjyske-keeper Marin Skender tæt på mål.

Man skulle kigge meget langt efter hæl og tå, hvis man havde valgt at bruge fredag aften i Haderslev. I stedet fik tilskuerne masser af hårdt spil og mange nærkampe, men knap så mange chancer.

Hjemmeholdet havde svært ved at finde huller i det kompakte Vestsjælland-forsvar, selvom Sønderjyske havde klart mest af spillet.

FC Vestsjælland forsøgte sig med hurtige omstillinger, hvor Peter Nymann og Rasmus Festersen kunne true med deres hurtighed.

Det pressede sig dog for alvor på foran FC Vestsjælland-målet i slutningen af anden halvleg. Sønderjyske var tæt på flere gange.

I det 90. minut lykkedes det endelig for Daniel Jensen at få bolden ind bag Vestsjælland-keeper Thomas Mikkelsen.

Den tidligere danske landsholdspiller klaskede et frispark på overliggeren, der ved hjælp af FC Vestsjælland-forsvareren Michael Lumb gik i kassen. Lidt heldigt. Men ganske fortjent for Sønderjyske.

Kampens resultat gør ikke den store forskel i tabellen. Til gengæld er spændingen stadig intakt i bunden af Superligaen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce