Annoncørbetalt indhold

Udlev din drøm som arrangør af en forestilling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange måder at udleve sine drømme på. Nogle gange kan man vente, til der opstår en mulighed for at spille skuespil, og andre gange kan man også vælge selv at tage teten. Når man selv vælger at tage teten, betyder det i dette tilfælde, at man selv arrangerer forestilling, finder skuespillere, bestiller lys og opsætter scene osv. Man kan f.eks. starte med et lille sommerspil, som måske med tiden kan udvikle sig til at blive noget stort.


Annonce

Den første spæde idé

Når man starter noget nyt op, starter det hele ofte med en idé eller en drøm. Det kan f.eks. være en drøm om, at man kan starte noget lokalt op, som både giver de unge og de ældre i nærområdet muligheden for at udfolde sig på en scene. Drømmen kan også være, at man på sigt laver noget, der kan udvikle sig til at blive større. Starter man lokalt får man nogle gode erfaringer med sig i bagagen, som man eventuelt senere kan drage nytte af i andre sammenhænge. Idéen udvikler sig imidlertid ikke, hvis der ikke er en eller anden handling bag.


De praktiske opgaver

Først og fremmest er man nødt til at finde finansiering til ens sommerspil. Finansieringen kan man ofte hente lokalt via f.eks. lokale butikker og forretninger. Det kan f.eks. være en iskiosk, der ligger i nærheden af, hvor forestillingen skal opføres eller lokale spisesteder, der kan se fordelen i, at der kommer en tradition til byen omkring et sommerspil. Når man har fundet finansieringen, skal man lave casting, så man finder de rigtige skuespillere. Her kan man f.eks. lave det som en hel dag, hvor man laver små brudstykker af skuespillet for at se, hvem der kunne passe ind i de forskellige roller. Man skal også lave noget scenografi, så scenen bakker op om skuespillernes præstationer. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt, at der er en god belysning på scenen, specielt hvis forestillingen er om aftenen. Klik her, hvor du finder alt i belysning til scenen.

Øvelse gør mester

Når der skal laves et sommerspil, er det vigtigt, at der er god tid til at øve. Det kan være, at skuespillerne ikke er så trænede, at de vil kunne lære teksterne så hurtigt, som man gerne kunne ønske. Det er derfor bedre at have lidt for meget tid end lidt for lidt. Jo mere øvetid des mere kan skuespillernes præstationer højnes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.